Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » POKÉMON GO

POKÉMON GO

Publicat per ÀgilServis a 19 de jul. 2016 | 7/19/2016

POKÉMON GO

HI HA POKÉMON A PROP TEU! 

Pokémon GO Plus és un petit dispositiu que et permet gaudir de Pokémon GO allà on vagis i sense haver de mirar el teu smartphone. El dispositiu es connecta al telèfon mòbil a través de Bluetooth de baix consum i, mitjançant un led i vibracions, notifica al jugador sobre esdeveniments del joc, com, per exemple, l'aparició d'un Pokémon en les proximitats.



ALERTES DE POKÉPARADAS 

Pokémon GO Plus començarà a parpellejar ja vibrar quan hi hagi una Poképarada l'abast. Prem el botó de Pokémon GO Plus per buscar objectes a la Poképarada. Si trobes objectes, s'afegiran immediatament al teu inventari d'objectes.



HI HA UN POKÉMON PROP! 

Quan hi hagi un Pokémon prop, la llum de Pokémon GO Plus parpelleja. També canviarà i vibrarà quan passis prop d'una Poképarada. Quan hi hagi un Pokémon prop, prem el botó de Pokémon GO Plus per llançar una Poké Ball. Només podràs llançar una Poké Ball usant Pokémon GO Plus si ja has atrapat abans un Pokémon d'aquesta espècie utilitzant l'aplicació al teu telèfon. Pokémon GO Plus parpelleja i vibrarà per avisar-te si has aconseguit atrapar el Pokémon.



AIXEXA'T,SURT A FORA I EXPLORA EL MÓN!

Posa't de peu i surt a fora per buscar i atrapar Pokémon salvatges. Explora les ciutats i pobles de la zona en què vius i també d'altres llocs del món per atrapar tants Pokémon com puguis. Quan vagis caminant pel món real, el teu smartphone vibrarà per avisar que hi ha un Pokémon a prop teu. Per la teva seguretat, no juguis mai a Pokémon GO quan vagis amb bici, conduint un cotxe, sobre un aeropatín o qualsevol altra cosa a la qual hauries d'estar prestant atenció. I, per descomptat, mai t'allunyis dels teus pares o del teu grup per atrapar un Pokémon. 

  

UTILITZA EL MAPA 

El mapa és la teva vista principal quan jugues a Pokémon GO i representa un mapa del món real amb els carrers i els camins pels quals vas. El mapa conté molta informació que és útil quan estàs explorant. Tu sempre estaràs al centre del mapa. Fes-lo servir per trobar Poképaradas, Gimnasos, la ubicació de Pokémon propers i molt més! Les Poképaradas normalment estan en llocs interessants, com instal·lacions d'art, punts històrics i monuments públics.



TROBADES AMB POKÉMON 

Estigues atent per veure àrees brillants trucades hàbitats, que indiquen on pots trobar Pokémon. No sempre trobaràs un Pokémon en un hàbitat, però la probabilitat és bastant alta. Als Pokémon els encanten els llocs com els parcs públics i les àrees d'esbarjo. Així que surt a fora i fa una passejada per trobar més Pokémon! Assegura't d'explorar diferents hàbitats que apareguin en el teu mapa per així poder atrapar una varietat de Pokémon.



HÀBITATS PREFERITS 

El més eficaç és buscar Pokémon en hàbitats que coincideixen amb el lloc en el que és més probable que visquin. Per exemple, si estàs a la platja o en un port, és més probable que trobis Pokémon de tipus Aigua. No obstant això, si estàs en un clima desèrtic, serà menys probable trobar Pokémon de tipus Aigua. Pots veure quina mena de Pokémon pot ser que hi hagi prop de la teva ubicació actual usant la funció PROP. Tingues en compte que els Pokémon que ja estiguin en la teva Pokédex apareixeran en color, mentre que els que no estiguin apareixeran com siluetes fosques. Si veus un Pokémon en un lloc en el que pot ser que no sigui segur atrapar (com en un edifici en obres o una propietat privada en què no pots entrar des del carrer), no ho facis. Hi haurà sempre una altra oportunitat per atrapar aquest Pokémon més endavant! Si et trobes en un camp gran a l'aire lliure, és possible que et trobis amb Pokémon de tipus Planta.



VISITES A LES POKÉPARADAS 

Cerca Poképaradas, situades normalment en llocs interessants, com instal·lacions d'art, punts històrics i monuments públics. Pots fer-te amb més Poké Balls i altres objectes en les Poképaradas, que apareixen en el teu mapa com quadrats blaus. Quan estiguis prou a prop d'una Poképarada com per buscar en ella, la caixa sobre del quadrat blau s'obrirà. ¡Aquest és el moment en què podràs obtenir objectes de la Poképarada! Si no pots arribar fins a la Poképarada, perquè està en propietat privada, hi haurà més Poképaradas en tornar la cantonada, així que no et preocupis! Dóna-li voltes al fotodisco per obtenir objectes de la Poképarada.



OMPLE LA TEVA BOSSA 

Accedeix al teu Borsa des del mapa tocant la icona de la Poké Ball. El tipus d'objectes que tindràs a la teva Bossa seran Poké Balls, medicines, baies i moltes coses més. (Els Ous Pokémon no apareixeran a la teva Bossa). També pots accedir al teu Borsa durant trobades amb Pokémon. Cada objecte va acompanyat per una descripció del que fa.



PUJA DE NIVELL AL TEU ENTRENADOR 

Atrapa tants Pokémon com puguis per aconseguir Punts d'Experiència (PX) i augmentar el nivell de la teva Entrenador! Amb cada Pokémon que atrapes, tindràs un nombre de PX basat en la classe de Pokémon que has atrapat, si ja havies atrapat aquesta espècie abans i la precisió de la teva llançament. Quan tinguis un nivell més alt, podràs obtenir objectes més potents, com Super Balls, perquè tinguis més probabilitats d'atrapar Pokémon. Segueix explorant i atrapant Pokémon per pujar de nivell! Atrapa un munt de Pokémon i veuràs com puja el teu nivell!



GUANYA INSÍGNIES 

Hi ha disponibles una àmplia varietat de reptes que destaquen molts èxits diferents, com, per exemple, el nombre de Pokémon que has atrapat i la distància que has recorregut. Quan aconsegueixis aquests èxits, desbloquejar insígnies que apareixeran en el teu perfil. 'Dóna-ho tot per desbloquejar tantes insígnies com puguis! Fes una ullada al teu perfil per veure el teu progrés pel que fa a diverses insígnies.



ATRAPA POKÉMON! 

Atrapar Pokémon és una part fonamental de gairebé tots els jocs Pokémon, ¡i Pokémon GO no és una excepció! Aquest cop, exploraràs llocs del món real per trobar Pokémon que pots atrapar.



COM ATRAPAR POKÉMON 

Quan estiguis en posició per atrapar un Pokémon, la pantalla mostrarà en primer pla al Pokémon davant de tu. Fes servir la teva pantalla tàctil per llançar Poké Balls i intentar atrapar el Pokémon. Però compte, perquè els Pokémon algunes vegades es mouran, ¡fent que sigui més difícil atrapar! Hi ha diversos factors que afecten les teves probabilitats d'atrapar un Pokémon. El nivell de PC del Pokémon, el tipus de Poké Ball que has fet servir i la teva tècnica de llançament, a més d'altres factors, entren en joc en determinar si el Pokémon pot ser atrapat amb èxit o no. I alguns Pokémon sortiran fugint! Apareixeran Pokémon salvatges al mapa. Toca un Pokémon per intentar atrapar!



COMPLETA LA TEVA POKÉDEX 

Un dels objectius de Pokémon GO (i de molts altres jocs Pokémon) és atrapar almenys un Pokémon de cada espècie disponible. A la Pokédex es registraran tots els Pokémon que hagis vist i els que hagis atrapat. Segueix explorant fins que et facis amb tots! La Pokédex de Pokémon GO només inclou, inicialment, Pokémon de la regió de Kanto. Si veus la imatge del Pokémon en comptes de la seva silueta, això indica que t'has trobat amb ell.



ASPECTES D'UN POKÉMON 

Diversos aspectes d'un Pokémon són importants durant el combat i també d'altres maneres. Aquests inclouen el seu tipus, Punts de Salut (PS), Punts de Combat (PC) i moviments. Tots els Pokémon comencen amb els seus PS al complet quan són atrapats, però els PS poden disminuir durant el combat. Els Punts de Combat (PC) indiquen com combatrà el Pokémon. No tots els Pokémon tenen els mateixos PC. Per exemple, si has atrapat 2 Pikachu, aquests podrien tenir PC diferents. Alguns tipus de Pokémon tindran sempre, per naturalesa, menys PC. A mesura que pugi el teu nivell d'Entrenador, els PC dels Pokémon que atrapis seran generalment més alts. Toca un dels Pokémon que has atrapat per veure més informació sobre ell.



EVOLUCIÓ POKÉMON 

Si atrapes Pokémon de la mateixa espècie amb bastant freqüència, un d'ells pot evolucionar. Això és útil per fer-te amb Pokémon que no trobis fàcilment en estat salvatge. Per exemple, si hi ha molts Poliwag per la teva àrea, però els Poliwhirl són difícils de trobar, atrapa molts Poliwag per poder, més endavant, fer que un d'ells evolucioni a Poliwhirl. Fes-te amb el nombre suficient del mateix Pokémon i mira com evoluciona!



OUS POKÉMON

Quan estiguis obtenint objectes en les Poképaradas, ¡pot ser que trobis Ous que després eclosionarán i es convertiran en Pokémon! Perquè un Ou eclosioni, hauràs de caminar una distància en concret. En general, com més hagis de caminar, més especial serà el Pokémon que trobis dins quan eclosioni. No sabràs què Pokémon hi ha dins de l'Ou fins que eclosioni!



AFEGEIX-TE A UN EQUIP! 

En un cert punt del joc, et demanaran que t'uneixis a un equip. Tria el mateix equip que els teus amics per treballar en equip ¡o tot dividint i jugueu com a rivals! Una vegada que t'uneixis a un equip, podràs assignar un Pokémon que hagis atrapat a un Gimnàs buit oa un lloc on un membre del teu equip hagi col·locat un dels seus Pokémon. Recorda que els membres de l'equip poden no ser amics teus a la vida real, així que vés amb compte amb el que els comptes sobre tu.



RECLAMAR GIMNASOS 

Una vegada que t'uneixis a un equip, podràs assignar un Pokémon que hagis atrapat a un Gimnàs buit o un on un membre del teu equip hagi col·locat un dels seus Pokémon. Igual que les Poképaradas, els Gimnasos poden trobar-se en llocs reals del món i, com cada jugador pot col·locar només un Pokémon en un Gimnàs en particular, els membres de l'equip hauran de treballar junts per aconseguir una defensa forta. Quan s'uneix un Pokémon a un Gimnàs buit, l'equip d'aquest Entrenador pren control d'aquest Gimnàs.



PRESTIGI 

Cada Gimnàs té un nivell de prestigi que determina el difícil que serà fer-se amb el seu control. Entrenar Pokémon en el teu Gimnàs augmentarà el seu prestigi, mentre que perdre combats contra els Pokémon dels altres equips ho disminuirà. Afegeix Pokémon i entrena en el teu Gimnàs prou, i el seu prestigi pujarà de nivell.



ENTRENAMENT EN GIMNASOS 

Si visites 1 Gimnàs que ja està controlat pel teu equip, pots entrenar allà 'combatent contra Pokémon del teu propi equip! Si aconsegueixes derrotar a tots, el prestigi de la teva Gimnàs augmentarà, fent que sigui més difícil que sigui derrotat per un altre equip. Combat contra Pokémon en un Gimnàs que ja controli el teu equip!



COM ATACAR GIMNASOS

Utilitza els teus propis Pokémon per reptar als Gimnasos reclamats per altres equips. Amb els Pokémon que hagis atrapat, entra en combat contra els Pokémon defensors del Gimnàs per fer-te amb el control. Els combats són reptes emocionants! Usa els dos moviments dels teus Pokémon per combatre contra els Pokémon defensors. També pots esquivar els atacs dels Pokémon defensors lliscant el dit a esquerra o dreta. Si el prestigi del Gimnàs arriba a zero, l'equip defensor perd el control del Gimnàs, i tu o un altre jugador podeu, llavors, prendre el control assignant un Pokémon per protegir-lo. Potser hagis de combatre contra el mateix Gimnàs diverses vegades per derrotar-se del tot.



COM DEFENSAR GIMNASOS 

Assigna un Pokémon a un Gimnàs ja controlat per algú del teu equip perquè la defensa del Gimnàs sigui millor. Cada Pokémon afegit per un membre de l'equip farà que sigui més difícil per l'Entrenador rival derrotar el teu Gimnàs. Recorda que només pots fer un Pokémon per Gimnàs, així que demana'ls ajuda als teus amics! El teu Pokémon es quedarà al Gimnàs, preparat per defensar-lo de qualsevol que vingui a fer-se amb el seu control!



TREU FOTOS POKÉMON! 

Treu fotos de Pokémon amb Pokémon GO ! Quan et trobis amb un Pokémon salvatge, podràs activar una vista que utilitza la càmera del teu smartphone per mostrar les rodalies del món real com a fons, 'fent que sembli que el Pokémon està amb tu en el món real! També podràs seleccionar ràpidament una càmera que estigui convenientment emmagatzemada al teu inventari d'objectes per fer una foto del Pokémon que estigui a la pantalla. La foto quedarà desada al dispositiu, fent que sigui molt fàcil compartir-la amb els teus amics. Tingues sempre cura quan treguis una foto i assegura't que totes les persones a la foto estan d'acord que les treguis i que no hi ha res personal a la foto que no vulguis compartir.




1: Bulbasaur51: Dugtrio101: Electrode
2: Ivysaur52: Meowth102: Exeggcute
3: Venusaur53: Persian103: Exeggutor
4: Charmander54: Psyduck104: Cubone
5: Charmeleon55: Golduck105: Marowak
6: Charizard56: Mankey106: Hitmonlee
7: Squirtle57: Primeape107: Hitmonchan
8: Wartortle58: Growlithe108: Lickitung
9: Blastoise59: Arcanine109: Koffing
10: Caterpie60: Poliwag110: Weezing
11: Metapod61: Poliwhirl111: Rhyhorn
12: Butterfree62: Poliwrath112: Rhydon
13: Weedle63: Abra113: Chansey
14: Kakuna64: Kadabra114: Tangela
15: Beedrill65: Alakazam115: Kangashkan
16: Pidgey66: Machop116: Horsea
17: Pidgeotto67: Machoke117: Seadra
18: Pidgeot68: Machamp118: Goldeen
19: Rattata69: Bellsprout119: Seaking
20: Raticate70: Weepinbell120: Staryu
21: Spearow71: Victreebell121: Starmie
22: Fearow72: Tentacool122: Mr. Mime
23: Ekans73: Tentacruel123: Scyther
24: Arbok74: Geodude124: Jynx
25: Pikachu75: Graveler125: Electabuzz
26: Raichu76: Golem126: Magmar
27: Sandshrew77: Ponyta127: Pinsir
28: Sandlash78: Rapidash128: Tauros
29: Nidoran (♀)79: Slowpoke129: Magikarp
30: Nidorina80: Slowbro130: Gyarados
31: Nidoqueen81: Magnemite131: Lapras
32: Nidoran (♂)82: Magneton132: Ditto
33: Nidorino83: Farfetch’d133: Eevee
34: Nidoking84: Doduo134: Vaporeon
35: Clefairy85: Dodrio135: Jolteon
36: Clefable86: Seel136: Flareon
37: Vulpix87: Dewgong137: Porygon
38: Ninetales88: Grimer138: Omanyte
39: Jigglypuff89: Muk139: Omastar
40: Wigglytuff90: Shellder140: Kabuto
41: Zubat91:Cloyster141: Kabutops
42: Golbat92: Gastly142: Aerodactyl
43: Oddish93: Haunter143:Snorlax
44: Gloom94: Gengar144: Articuno
45: Vileplume95: Onix145: Zapdos
46: Paras96: Drowzee146: Moltres
47: Parasect97: Hypno147: Dratini
48: Venonat98: Krabby148: Dragonair
49: Venomoth99: Kingler149: Dragonite
50: Diglett100: Voltorb150: Mewtwo
151: Mew
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars