Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » 16 d'Agost 1981 AGRAMUNT Discoteca KIPPS

16 d'Agost 1981 AGRAMUNT Discoteca KIPPS

Publicat per ÀgilServis a 22 de jul. 2019 | 7/22/2019

16 d'Agost 1981
AGRAMUNT Discoteca KIPPS

Eren quarts de set de la tarda del diumenge 16 d’agost de 1981, la popular i concorreguda discoteca Kipps va començar a cremar. Al seu interior, segons es cròniques de l’època, hi havia una seixantena de persones que van poder sortir sense prendre mal. Segons es va dir, la causa de l’incendi podria ser deguda a una cigarreta que va prendre a un sofà o una guspira als aparells de so. En una primera instància es va intentar apagar el foc amb els extintors de la discoteca, però les flames van agafar molta virulència i es van estendre ràpidament per tot el local.

Els dispositius dels bombers res no tenien a veure amb els mitjans actuals, a cap nivell, però van treballar de valent per controlar i apagar un incendi molt virulent. A més dels bombers voluntaris locals, van participar en l’extinció els de Tàrrega, Balaguer, Cervera i Artesa de Segre.

També hi van col·laborar molts veïns de la Vila. El foc no es va donar per controlat fi ns al voltant de mitja nit. Hi havia molta preocupació per la proximitat de la gasolinera.
Kipps ja no va tornar a ser el gran centre de concentració del jovent de les nostres contrades, i de més enllà. Amb els anys però la seva successora, Wai-Kiki, va tornar a posar al dia a la nostra població, per a bé i per a mal, com a lloc de trobada de la joventut. Però el temps no passa endebades i ni el públic ni els espectacles actuals tenen res a veure amb aquella, per molta gent, enyorada discoteca que va marcar tota una època de canvi en l’esbarjo de la gent jove.
Informació extreta de: Revista Sió
Fotos Joan Puig
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars