Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Un jove escriptor d’Artesa de Segre publica el seu primer llibre

Un jove escriptor d’Artesa de Segre publica el seu primer llibre

Publicat per ÀgilServis a 23 de jul. 2019 | 7/23/2019

Jove escriptor d’Artesa de Segre 
publica el seu primer llibre 
"Biografía de un poeta perdido"

L’obra explica la vida d’un poeta que es troba perdut i que mitjançant les pàgines d’aquest llibre s’intenta trobar.El passat mes d’Abril l’artesenc Enric Kahn va presentar el seu primer llibre ‘Biografia de un poeta perdido’, una obra que explica la vida d’un poeta que es troba perdut i que mitjançant les pàgines d’aquest llibre, que es divideix en quatre parts, s’intenta trobar.


La publicació d’aquesta obra ha estat possible gràcies a la feina conjunta que han realitzat amb la seva editora Alma Gómez i la il·lustradora Paula Moreno. Tots tres joves van decidir iniciar-se en aquesta aventura en la qual no tenien cap experiència prèvia ni comptaven amb cap editorial que els orientés, però després de molt esforç i moltes ganes van aconseguir fer realitat aquest llibre mitjançant l’auto publicació que ofereix Amazon.


Des que va sortir a la llum la ‘Biografía de un poeta perdido’ els joves autors han presentat la seva obra arreu de la demarcació de Lleida i serà aquest proper dissabte dia 27 quan tindrà lloc la presentació del llibre a Balaguer a la llibreria L’Argonauta.
BalaguerTV Informa: Alba Cases
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars