Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Com eliminar barbs de la pell amb bicarbonat de sodi

Com eliminar barbs de la pell amb bicarbonat de sodi

Publicat per ÀgilServis a 17 de nov. 2014 | 11/17/2014

Com eliminar barbs de la pell amb bicarbonat de sodi
Moltes persones pateixen de barbs i punts negres a la pell, i farien qualsevol cosa per eliminar-los. Les barbs es produeixen quan el greix, la pell morta, la brutícia i els bacteris es veuen atrapades en els fol·licles capil·lars. Tot això es queda sota de la superfície de la pell. Aquest és un tractament localitzat, senzill i efectiu, on utilitzem el bicarbonat per assecar els barbs i eliminar l'excés de greix del nostre rostre. És molt fàcil d'aplicar, i no ens generarà molta despesa, ja que és econòmic i accessible per a tothom. Com eliminar barbs de la pell amb bicarbonat de sodi El bicarbonat de sodi és anfotérico. Això vol dir que el bicarbonat de sodi actua com un àcid o una base. D'aquesta manera, el bicarbonat de sodi pot ajudar a neutralitzar qualsevol desequilibri del pH de la pell, la qual cosa és una causa comuna de l'acne. El bicarbonat de sodi ajuda a assecar la pell i eliminar l'excés d'oli que és la raó dels punts negres. Així mateix, el bicarbonat té lleus propietats antiinflamatòries i antisèptiques, les quals ajuden a reduir la mida de les canyelles. Quan el bicarbonat de sodi es barreja amb l'aigua, es forma una pasta fina i grumollosa, la qual ajuda a netejar i exfoliar la pell, així com a eliminar l'oli, la brutícia i les cèl·lules mortes de la pell.

Si tens pell sensible , vés amb compte en usar el bicarbonat de sodi . El bicarbonat també pot assecar la pell en excés i de vegades causa enrogiment i irritació en les pells sensibles. Per això, podria ser una bona idea provar aquest tractament amb bicarbonat de sodi en una àrea petita del teu peu abans d'aplicar-en rostre. Si experimentes qualsevol efecte secundari negatiu, no segueixis amb el tractament. Tractament localitzat amb bicarbonat de sodi 1- Barreja dues cullerades de bicarbonat de sodi amb dues culleres d'aigua per formar una pasta homogènia. 2- Neteja i seca el teu rosto acuradament i després aplica la pasta de bicarbonat de sodi sobre qualsevol canyella. Si alguna de les canyelles està oberta, podries sentir una mica de cremor. 3- Deixa que el tractament localitzat actuï en els barbs durant 15 minuts, després esbandeix. Algunes persones deixen que el bicarbonat de sodi actuï en els barbs durant tota la nit, però això pot ressecar la pell en excés, així que vés amb compte. Humecta teu rostre després d'usar aquest tractament. Mascareta facial amb bicarbonat de sodi 1- Barreja dues cullerades de bicarbonat de sodi amb dues cullerades d'aigua (o més, si cal) i afegeix una culleradeta de suc de llimona. 2- Neteja i seca el teu rostre amb cura i després aplica una capa fina de la màscara de bicarbonat de sodi sobre tot el teu rostre. Podries sentir un lleu formigueig o cremor. 3- Deixa que la mascareta actuï de 10 a 15 minuts, després s'esbandeix amb aigua tèbia. La teva pell podria quedar una mica vermella, però la vermellor s'atenuarà aviat. Assegura't humectar la pell després d'utilitzar la mascareta.
Netejador facial / exfoliant amb bicarbonat de sodi 
1- Barreja dues cullerades de bicarbonat de sodi amb dues cullerades d'aigua i barreja fins a formar una pasta homogènia. Afegeix una mica de suc de llimona, si vols. L'àcid cítric del suc de llimona actua com exfoliant i ajuda a assecar els barbs. 
2- Humiteja la cara amb aigua tèbia i aplica la pasta de bicarbonat de sodi sobre la teva pell. Massatges a la pasta suaument sobre la teva pell fent moviments circulars. Evita fregar la pasta amb massa força. 
3- Retira la pasta de bicarbonat de sodi de la vostra presència usant aigua tèbia i un drap. Després, el teu rostre quedarà enrogit i tindrà brillantor. Aplica una bona crema hidratant sobre la teva pell. 
Bany d'immersió amb bicarbonat de sodi. 
Si tens acne a l'esquena o al pit, pots obtenir els beneficis del bany amb bicarbonat de sodi. 
1- Escampa mitja tassa de bicarbonat de sodi al teu bany d'aigua tèbia (no facis servir cap escuma de bany) i remena amb la mà perquè el bicarbonat de sodi es barregi amb l'aigua. 
2- Submergeix-te a la banyera i tracta de romandre a l'aigua com a mínim de 15 a 20 minuts. Esbandeix-te a la dutxa després del bany. El bicarbonat de sodi ajudarà a prevenir els brots d'acne i minimitzar els barbs de la teva esquena, pit i de qualsevol altra àrea del cos que es propensa a l'acne.

Advertències 
A causa de que la teva pell podria ressecar en excés, comença fent una aplicació al dia i després s'incrementa gradualment les aplicacions a 2 o 3 vegades a la setmana, si cal, o d'acord amb les indicacions del teu metge. 
Si la teva pell es resseca o escorxa, redueix l'aplicació a una vegada al dia o cada dos dies. 
Per tenir en compte ... 
Només renta't la cara dues vegades al dia. Si rentes la cara amb més freqüència, eliminaràs els olis naturals que la teva pell produeix, la qual cosa farà que es generi una major producció d'oli, i sortiran més barbs.
Més informació a: http://www.labioguia.com
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars