Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Dimiteix el president del Consell Comarcal de la Noguera

Dimiteix el president del Consell Comarcal de la Noguera

Publicat per ÀgilServis a 23 de nov. 2014 | 11/23/2014

Dimiteix el president del Consell 
Comarcal de la Noguera
NacióDigital.cat
Pere Prat està imputat des del passat 31 d'octubre per un delicte urbanístic a la Baronia de Rialb 
El president del Consell Comarcal de la Noguera, Pere Prat, ha pres la decisió de dimitir del càrrec segons ha pogut saber NacióLleida després de ser imputat per un delicte urbanístic a la Baronia de Rialb, on és alcalde. Prat ho ha anunciat avui en roda de premsa al seu municipi després que aquest divendres mantingués una llarga reunió amb diversos dirigents de CiU a Lleida. 
Durant les darreres hores havien saltat els rumors a la Noguera després que el secretari general adjunt de CiU, Lluís Coromines, es deixés veure per Lleida el passat dijous. Prat, que ha estat acompanyat pel president de CDC a Lleida Ramon Farré, s'ha reunit abans amb s els veïns de la localitat per explicar els motius que l'han portat a renunciar al càrrec. Imputat per delicte urbanístic. 



L'alcalde de la Baronia de Rialb creu que tenia "la obligació de donar la cara davant la comunitat de veïns i davant els regidors del consistori". Prat ha insistit que, durant tot el procés, ha percebut una alta comprensió dels veïns i dels seus companys de consistori, que l'animen a continuar exercint les seves responsabilitats com a alcalde. "Entenc que així faig un bé al meu poble; estic obligat a cercar sempre allò que cregui que més li pugui beneficiar", ha dit. Prat ha rebut el suport del president de Convergència a Lleida, Ramon Farré, i del responsable de CDC a la Noguera, Antoni Balasch.

El jutge de Solsona va imputar el passat 31 d'octubre a Prat un delicte urbanístic per la construcció d'un habitatge de grans dimensions al mig d'un bosc. La decisió es va prendre després de rebre un informe dels Agents Rurals arran de la tala d'una gran quantitat d'arbres en una zona on abans hi havia un bosc per fer-hi l'edificació, de caràcter luxós. L'informe va ser remès al jutjat de Solsona que ha decidit tirar endavant la imputació. En el mateix cas també estan imputats un arquitecte que dirigeix l'obra i l'empresari promotor.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars