Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » GUIA POKÉMON GO, TRUCS I CONSELLS

GUIA POKÉMON GO, TRUCS I CONSELLS

Publicat per ÀgilServis a 18 de jul. 2016 | 7/18/2016

GUIA POKÉMON GO, TRUCS I CONSELLS PER A IPHONE, ANDROID

Actualització 3: Tipus de Pokémon i consells per combatre .
Actualització 2: Intercanvi de Pokémon
Actualització: Com descarregar , ous i incubadores .

Pokémon GO és tot un fenomen . Tot just hores després del seu llançament oficial en un petit grapat de països -a Espanya no està disponible en aquests moments-, l'aplicació de The Pokémon Company i Niantic Labs s'ha convertit en un dels videojocs de l'any, copant portades i titulars de la actualitat de l'oci electrònic. Però, què és Pokémon GO ? Com es juga?Quines possibilitats ofereix en aquests moments? En Vandal hem desenvolupat una senzilla guia amb conceptes bàsics , explicacions i utilitats perquè vosaltres, nous entrenadors Pokémon, sortiu a caçar i capturar monstres de butxaca amb la lliçó ja apresa de casa .
D'aquesta manera, us ajudarem a entendre el concepte del joc i el funcionament de la realitat augmentada , explicant pas a pas què heu de tenir en compte a l'hora de sortir a capturar els diferents Pokémon per la vostra ciutat o localitat , així com us ajudarem a entendre la importància de les PokéParadas i els suculents premis que resideixen a elles en forma de Pokémonedas , Pokéball o ous .
Un altre aspecte fonamental d'aquesta guia d'ús, és que cada entrenador sigui capaç de treure-li el màxim partit a les criatures i els seus atacs , enfortint de la millor manera possible i seleccionant els millors exemplars de cara a lesimportants batalles en els Gimnasos . I per descomptat, ensenyarem a bregar amb els micropagaments i la seva importància, oferint consells, conversions en diners reals i informació que us pugui ajudar a l'hora d'entendre el concepte free-to-play de l'aplicació.


Com aconseguir a Pikachu de Pokémon inicial (Pokémon GO, trucs i consells)

Només començar a jugar podrem capturar un dels tres Pokémon inicials del primer joc de Game Boy: Bulbasaur, Charmander o Squirtle. Això tres Pokémon apareixeran molt a prop d'on comencem la nostra primera partida, però podem començar amb Pikachu .

Si volem que Pikachu sigui el nostre primer Pokémon, hem de rebutjar a Bulbasaur, Charmander i Squirtle almenys quatre vegades, passant i ignorant-quan apareguin en el nostre mapa. Després fer-ho un mínim de quatre vegades, Pikachu començarà a aparèixer per capturar-lo i aconseguir així el nostre primer Pokémon de tipus elèctric .

Informació bàsica : Com és Pokémon GO i com funciona.
Capturar Pokémon : Consells per capturar Pokémon en el món real amb Pokémon Go.
PokéParadas : Descobreix secrets per el teu entorn amb les PokéParadas.
Pokémonedas i micropagaments : Una guia sobre els diners del joc (Pokémonedas), els potenciadors i com funcionen els micropagaments.
Combat i Gimnasos : Els combats continuen sent una part íntegra de Pokémon.
Entrenament : Consells per entrenar als nostres Pokémon en Pokémon GO.
Com descarregar : Com descarregar Pokémon GO i possibles problemes.
Ous i incubadores : Per a què serveixen els ous i incubadores en Pokémon GO?
Com canviar Pokémon : L'intercanvi de Pokémon encara no està implementat en l'aplicació, t'expliquem els plans.
Tipus de Pokémon i com trobar-los i capturar-los : Et descrivim els diferents tipus de Pokémon i et donem consells de com capturar-los.
Consells per combatre : Consells per guanyar combats en Pokémon GO.
Com aconseguir a Pikachu de Pokémon inicial : Què cal fer per aconseguir a Pikachu de Pokémon inicial en Pokémon GO.

Pokémon Llegendaris : Com aconseguir a Mew, Mewtwo, Articuno, Zapdos, Moltres i Ditto?


Font: VANDAL

Pokémon Go té el potencial necessari per convertir-se en un fenomen social i cultural. En les seves primeres 24 hores de vida ha tret als carrers a milions de jugadors a tot el món, i això que encara no s'ha produït el seu llançament a nivell mundial. Alguns d'aquests jugadors ja han descobert com funciona el primer truc de Pokémon Go .

Consisteix a utilitzar l'aplicació Fake Location per falsejar la ubicació del teu GPS . També pots utilitzar altres aplicacions que realitzen la mateixa funció. Es tracta d'utilitzar aquest truc de Pokémon Go per poder viatjar pel món i capturar Pokémon sense haver de moure't.
El primer pas és instal·lar Fake Location des de Google Play. Aquesta app s'encarregarà de proporcionar als Pokémon Go per Android un emplaçament falsa . D'aquesta manera, el joc detectarà el teu mòbil en un lloc en què no hi és, pel que  visitaràs gimnasos i localitzacions virtuals des de casa .
Però abans d'això, hauràs d'accedir a les opcions de desenvolupador d'Android i seleccionar Fake Location com app per defecte per Ubicacions Falses. A més de per a aquest cas, et servirà per a moltes altres coses. Si fas servir el teu mòbil Android de forma intensiva, potser et convingui fer una ullada a les seves opcions.
Els hacks han existit des que existeixen els emuladors. En el cas del primer joc de Pokémonper a mòbils amb prou feines ha trigat un dia , tot un rècord de velocitat. Això se suma a la forma usada pels usuaris per instal·lar el joc de forma no oficial, descarregant-lo des APKMirror i instal·lant sense passar per Google Play.
Potser no vulguis fer trampa en Pokémon Go, però per què gastar bateria, dades i calories podent atrapar un Pikachu des del llit? El joc promet molta diversió; segurament millorarà amb el temps, així que millor aprofitar ara per utilitzar tots els trucs possibles.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars