Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » La febre Pokémon Go arriba a Balaguer

La febre Pokémon Go arriba a Balaguer

Publicat per ÀgilServis a 15 de jul. 2016 | 7/15/2016

La febre Pokémon Go arriba a Balaguer.

Passegen per Balaguer a la caça de Pokémons. Es tracta d’un joc per a mòbil que utilitza la geolocalització per situar-te en un mapa virtual de la teva ciutat ple d’aquests personatges. L’aplicació es va estrenar fa escassos dies als Estats Units i ja és tot un èxit superant a Twitter i Instagram en nombre d’usuaris. Nintendo, la companyia que té els drets de la popular saga de videojocs cotitza a l’alça a la borsa de Tòkio i des del llançament de Pokèmon Go les seves accions han pujat un 76%, la pujada més gran de que va sortir a borsa. El joc no està disponible encara a l’Estat espanyol però molts usuaris utilitzen trucs per poder descarregar-se l’aplicació. Caminant pels carrers de Balaguer pots topar-te amb un Pidgey, un Ekans o un Meothw. Els racons més emblemàtics de la ciutat ara són també un espai de joc. El combat ha començat.

Experts recomanen precaució amb les versions
 APK i instal·lacions no oficials de 
Pokémon GO
El llançament de Pokémon GO s'ha convertit en un fenomen global , traspassant fronteres i convertint-se fins i tot en una arma a utilitzar com a atractiu polític i turístic o amb fins comercials.

La recomanació dels experts 

 Però atès que el seu llançament ha estat gradual, i no està disponible en països com Espanya , molts jugadors no han pogut esperar més i han començat a descarregar en els seus dispositius Android versions de Pokémon GO en format d'arxius APK una cosa que hem explicat en la nostra extensa guia sobre el joc . Aquestes descàrregues, encara que no són potencialment perilloses, si es produeixen, la majoria d'elles, des de llocs poc segurs i recomanats. Segons firmes expertes en el tema com Sophos , aquest tipus de decisions estaria comprometent la seguretat dels telèfons de milions d'usuaris a tot el món. 


Una versió de Pokémon GO amb programari espia. 

 Sophos alerta d'almenys, l'existència d'una versió modificada de Pokémon GO , que té la mateixa aparença i funcions que l'original , però que en el seu interior introduiria el malware DroidJack , que enviaria dades i faria servir la càmera del nostre smartphone per a fins dubtosos . És més, segons expliquen, DroidJack tindria accés a trucades, missatges i ubicació, cosa que li permetria interceptar les nostres dades personals i hàbits d'ús.


La semblança entre la versió original i la que conté el malware DroidJack és de tal magnitud, que no és tan fàcil detectar quin és quin. Fins i tot responsables de la botiga digital oficial d'Android, Google Play, han reconegut que és molt difícil apreciar la diferència . Sophos recomana no fer servir aplicacions desconegudes o amb escassa reputació, i dubtar de gairebé qualsevol app abans d'instal·lar res, així com esperar a la versió oficial de Pokémon GO que aviat estarà disponible a Google Play. 


Un fenomen de realitat augmentada.
 Pokémon GO és un joc de rol i realitat augmentada desenvolupat per Niantic Labs , els creadors de Ingress , i en ell haurem de capturar i entrenar les famoses criatures de la sèrie trobant en les diverses localitzacions del món real.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars