Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Els vuit problemes que es trobaran els jugadors de Pokémon Go

Els vuit problemes que es trobaran els jugadors de Pokémon Go

Publicat per ÀgilServis a 15 de jul. 2016 | 7/15/2016

Els vuit problemes que es trobaran
 els jugadors de Pokémon Go.

Encara que no hagi arribat a Espanya de forma oficial , ja es compten per milers els jugadors de Pokémon Go al país. La aplicació de moda de la qual tots parlen està inundant els carrers de tot el món de "entrenadors" a la recerca d'ampliar la seva col·lecció de criaturetes . Encara que no tot és diversió amb aquesta aplicació, els nous Ash Ketchum (protagonista de la popular sèrie) hauran de lluitar amb una sèrie d'inconvenients. 
 1. Devora les bateries Com moltes de les aplicacions dels smartphone d'última generació, aquesta en qüestió consumeix la bateria del terminal de forma dràstica. Cal no oblidar que per jugar es necessita estar connectat tot el temps a Internet, tenir el GPS activat, utilitzar la càmera i la brillantor de pantalla és vital si el jugador vol veure el seu telèfon pel carrer. Encara Pokémon Go disposa d'una manera estalvi de bateria, és inevitable que la devori. Per intentar allargar la vida de la mateixa s'haurà d'ajustar la lluminositat de la pantalla al mínim possible per jugar. També hi ha altres consells vitals: desactivar el Wifi i el Bluetooth (són innecessaris aquí), treure l'àudio i desactivar les aplicacions que s'executen en un segon pla. Si tot això segueix sent poc, sempre queda l'opció d'adquirir una power bank, aquestes bateries externes que poden ressuscitar el terminal quan no hi ha endolls a prop. 


 2. On queda la privacitat? Per accedir a la realitat virtual de Pokémon Go és necessari vincular el compte personal de Google, és a dir, l'aplicació accedeix Gmail, Drive, Maps o Google Photos del terminal. La privacitat desapareix i sobre la companyia del joc pot conèixer la ubicació de l'usuari en tot moment per la geolocalització i conèixer les seves rutes. Niantic Labs, l'empresa creadora del joc comercialitzat per Nintendo, ja ha comunicat que corregirà l'error . 

 3. Cura per on vas Tot just obrir Pokémon Go apareix un Gyarados que t'avisa dels perills del joc. "Recorda que has d'estar alerta en tot moment. Presta atenció als teus voltants ", diu el text. Els graons, fanals i bancs s'han convertit en els nous enemics dels mestres Pokémon. Caldrà tenir un ull posat al mòbil i un altre a teu voltant per no acabar malferit.

   
4. Les mirades d'estranys Sí, veure una legió de joves amb els mòbils en alt no és molt normal. Tot i que entre jugadors es vegi com una cosa comuna, els aliens a Pokémon Go miraran estranyats aquesta nova moda. A més hi ha el perill que una de les criaturetes virtuals aparegui just davant d'altres transeünts i aquests poden pensar que se'ls està prenent una fotografia sense el seu consentiment. Per evitar la confusió hi ha tres opcions, esperar que es moguin, tapar la càmera del mòbil per evidenciar que no els vas a fotografiar o explicar directament als desconeguts. 

 5. Els passejos romàntics ja no seran el mateix Aquests passejos vespertins en parella poden canviar radicalment. Si als dos els apassiona Pokémon Go farà que l'experiència sigui més entretinguda, però no passa el mateix quan només un està enganxat al joc. L'aplicació t'obliga a sortir al carrer i aturar-te cada pocs passos ja sigui per caçar un Pokémon, batallar en un gimnàs o per recollir els premis en la multitud de punts d'interès. Aquests aturades poden provocar més d'un disgust en la relació. 

 6. Servidors saturats Els 'gamers' de bressol ja sabran per experiència què passa quan un videojoc online viu la seva major boom: els servidors es col·lapsen. Ara mateix Pokémon Go està de moda a tot el món i els nens que van créixer veient la sèrie de dibuixos, o jugant amb el seu Game Boy a capturar Pikachu i companyia, volen reviure al seu mòbil. Tantes connexions a l'aplicació fan que els servidors acabin limitant l'accés per moments. El missatge de "estem experimentant problemes amb els nostres servidors. Si us plau, torna més tard "serà el text que més desesperarà als usuaris.


 7. Els fills s'apoderaran del mòbil dels pares El joc està pensat per a les persones que van créixer amb la primera generació de Pokémon Go. Es tracta de joves que ara tenen entre 20 i 30 que tots posseeixen un telèfon intel·ligent. Ara bé, que es parli tant d'aquest joc farà que les noves generacions de nens s'interessin per ell. Com que no és recomanable que un petit tingui un telèfon fins a certa edat, aquests s'apoderaran dels terminals dels pares quan toqui sortir al carrer. 

 8. El lloc de residència pot afavorir Els Pokémon se situen al mapa de forma totalment aleatòria. Encara que no s'hagi estrenat a Espanya de forma oficial, aquestes criaturetes estan escampades per tot el territori. Ara bé, el que varia molt són els anomenats punts d'interès o gimnasos Pokémon. Un exemple clar d'això és que en els voltants de la Sagrada Família de Barcelona hi ha dos gimnasos i nombrosos punts d'interès, mentre que en zones menys cèntriques cal desplaçar-se més per accedir a aquests llocs. A més, residir en un lloc proper a aquests llocs permet a l'usuari jugar des de casa connectat al Wifi i amb un endoll al costat. Una injustícia per a la resta.


Font LA VANGUARDIA
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars