Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Google busca voluntaris per provar les seves ulleres "intel·ligents"

Google busca voluntaris per provar les seves ulleres "intel·ligents"

Publicat per ÀgilServis a 21 de febr. 2013 | 2/21/2013


Google busca voluntaris per provar les seves ulleres "intel·ligents"

El buscador necessita persones "creatives i atrevides" per millorar l'invent

EFE / Los Angeles ElPeriódico.cat
L'empresa Google busca voluntaris per experimentar i perfeccionar les seves ulleres intel·ligents,anomenades Google Glass, després de publicar un vídeo aquest dimecres en què es mostra com fer fotografies i gravar imatges amb elles.
Vídeo promocional de les ulleres "intel·ligents" 'Google glass' ZOOM-IN
zoomSergey Brin, cofundador de Google, amb les ulleres "intel·ligents" en un esdeveniment a San Francisco.
Sergey Brin, cofundador de Google, amb les ulleres "intel·ligents" en un esdeveniment a San Francisco. JEFF CHIU | AP
"Estem buscant individus creatius i atrevits que vulguin unir-se a nosaltres i ajudar a donar forma al futur de Glass. Ens encantaria convertir tothom en un 'explorador', però començarem amb objectius més petits", diu la companyia en una nota. "Encara estem en les fases inicials (del projecte) i, per bé que no podem prometre que tot serà perfecte, podem prometre que serà excitant", ha afegit.
Per ser escollit, l'empresa anima els usuaris a indicar a través de Google+ o Twitter, amb l'etiqueta #ifihadglass, quin ús donarien a les ulleres intel·ligents de l'empresa.
Segons s'indica en el vídeo demostració, les ulleres poden fer fotos i gravar imatges sense utilitzar les mans i només amb l'ús de la veu, i alhora aquest material es pot compartir directament a través de correu electrònic o xarxes socials.

RESIDENTS ALS EUA

L'ús indicat pels usuaris en aquestes xarxes socials no ha de superar les 50 paraules i pot incloure fotos i fins i tot un vídeo de 15 segons. La invitació només és per a majors de 18 anys residents als Estats Units. Per ser escollits, han de seguir els comptes de l'empresa a Google+ (+ProjectGlass) i Twitter (@projectglass).
En cas de ser elegits, els "exploradors" hauran de comprar el prototip primitiu Glass Explorer Edition (uns 1.500 dòlars més taxes; 1.122 euros més taxes) i assistir en persona a un curs que s'impartirà a Nova York, San Francisco o Los Angeles.

AMB CÀMERA I MICRÒFON INTEGRATS

En el vídeo publicat per Google s'hi aprecien altres eines com videoxats similars a l'Skype i aplicacions amb informació sobre temperatures i adreces, tot plegat a la zona superior dreta del camp de visió.
Aquestes ulleres intel·ligents compten amb una càmera integrada i una pantalla de la mida d'un segell lleugerament per sobre de la línia de visió de l'ull dret en què es projecten continguts, des d'imatges fins a correus electrònics.
El dispositiu equipat amb micròfon i altaveu funciona amb sistema operatiu Android, té connexió a internet i es fa anar a través de moviments de cap.
La intenció de l'empresa és avançar, d'aquesta manera, en el desenvolupament d'una possible versió comercial per al consumidor final.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars