Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Com serà la nova PlayStation?

Com serà la nova PlayStation?

Publicat per ÀgilServis a 21 de febr. 2013 | 2/21/2013


Sony ha presentat a Nova York aquesta matinada passada la nova consola de vídeojocs PlayStation 4, que arribarà al mercat el Nadal, és a dir, set anys després del llançament de la consola predecessora, la PlayStation 3. Hi havia molta expectació entre la premsa especialitzada i els afeccionats als vídeojocs per veure com serà l'aposta de Sony per mirar d'imposar-se al seu principal competidor, la XBox de Microsoft. Però hi va haver una gran decepció pel fet que la companyia japonesa no va ensenyar en cap moment la màquina, i amb prou feines va explicar alguns detalls tècnics.
Sí que va explicar que el propòsit és d'apostar per una nova concepció d'oci interactiu pel que fa a la mobilitat, la interacció entre els jugadors i el fet de tenir els jocs en el núvol.

La PlayStation 4 s'integrarà en telèfons intel·ligents i pissarretes i amb PlayStation Vita, amb qui compartirà els vídeojocs en streaming gràcies al mode 'remote play'. Es podrà accedir a jocs que estaran al núvol, gràcies a la integració de la tecnologia de joc de Gaikai.

La consola tindrà una memòria RAM de 8 gigues i memòria interna HDD, a més d'un xip secundari perquè la seva activitat sigui més fluïda. 

Sony no ha dit encara si tindrà lector Blu-ray, ni la capacitat que tindrà, ni la forma, el color, el preu, els ports que tindrà ni els sistemes operatius mòbils amb què es connectarà.

De les poques coses que s'han explicat hi ha el fet que disposarà de comandament sense fils Dual Shock 4, que té superfície tàctil i el botó 'compartir' per a l'enregistrament, l'emissió en temps real i poder pujar a les xarxes socials (s'han esmentat Facebook i Ustream) vídeos de les partides i dels assoliments de cada jugador.

Mentre juguin, els usuaris podran tenir vídeoconferències i fer xats amb els seus contactes. I la consola anirà coneixent, a mesura que l'usuari hi vagi jugant, quins són els seus gustos i preferències, i li suggerirà nous vídeojocs als quals podrà accedir en el núvol.

Quins jocs hi haurà

De moment se sap que a PlayStation 4 hi haurà el futurista 'Killzone Shadow Zone'; un joc de curses anomenat 'Driveclub'; 'Infamous Second Son' i 'Beyond'.
També hi haurà un nou 'Final Fantasy', 'Deep Down'  i els esperats 'Destiny' i 'Watch Dogs'. La companyia Blizzard farà possible que 'Diablo 3', un joc accessible només des de PC, arribi a PlayStation 3 i 4.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars