Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El CAP d'Artesa de Segre informa. Divendres, 31 de desembre de 2021

El CAP d'Artesa de Segre informa. Divendres, 31 de desembre de 2021

Publicat per ÀgilServis a 1 de gen. 2022 | 1/01/2022

El CAP d'Artesa de Segre informa.


Des de l'ABS d'Artesa de Segre informen 

El nombre de casos que hem tingut a l'ABS d'Artesa de Segre durant aquest mes de desembre ha estat molt superior al que havíem tingut en tota la pandèmia. La majoria han estat casos lleus o poc greus que han pogut passar-ho a casa, però també hem tingut casos de persones ingressades i defuncions. 

Hem anat reduint el nombre, però aquesta setmana i amb l'extensió de la variant omicron del virus SARS-COV2, ja tornem a augmentar el nombre de noves infeccions. Actualment tenim 52 casos positius

Com diuen en els mitjans de comunicació sembla que aquesta nova variant és molt contagiosa, però produeix una simptomatologia més lleu en les persones vacunades. No així en les no vacunades que poden tenir malaltia greu d'evolució més tòrpida i ràpida. 

Per aquest motiu us tornem a recomanar que us vacuneu tots aquells que no ho heu fet, inclosos els menuts a partir dels 5 anys i les dones embarassades i els que ja porteu la pauta de vacunació vingueu a posar-vos la dosis de reforç que està oberta per a: 

  • Persones amb risc alt (immunosupressió) a partir de 28 dies de la segona dosis
  • Personal sanitari i sociosanitari
  • Persones de més de 39 anys  vacunades amb Pfizer a partir dels 6 mesos de la segona dosis.  
  • Persones de qualsevol edat, vacunades amb Astra Zeneca a partir del 3 mesos de la segona dosis. 
  • Persones de qualsevol edat vacunades amb Janssen a partir del 3 mesos de la vacuna. 
No cal que espereu que us truquem, podeu demanar hora per la web vacunacovidsalut.cat o per La Meva Salut o al telèfon 973400011-973402196

També heu vist a la premsa que es redueix l'aïllament a 7 dies de les persones que son positives sempre que faci 3 dies que no tinguin símptomes i en cas de ser un contacte estret no vacunat també es redueix el confinament a 7 dies, sempre que no apareguin símptomes i que fins el dia 10 del contacte s'extremin les mesures de protecció. 

Us demanem un vegada més que sigueu prudents i eviteu al màxim els contactes directes amb moltes persones i de grups diferents, sobretot pensant en la nit de cap d'any com inici del cap de setmana.
Coneixeu les mesures, utilitzeu-les i evitem tenir un gener encara pitjor que el desembre. 

Bon cap any a tothom i esperança i salut per l'any vinent de part de tot l'equip de professionals de l'ABS d'Artesa de Segre




Divendres, 31 de desembre de 2021
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars