Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El CAP d'Artesa de Segre informa. 24-01-2021

El CAP d'Artesa de Segre informa. 24-01-2021

Publicat per ÀgilServis a 24 de gen. 2021 | 1/24/2021

El CAP d'Artesa de Segre informa.


Des de l'ABS d'Artesa de Segre informen 

Aquesta setmana tornem a tenir 23 casos actius, i ha mort una altra persona per covid. I ja son quatre.

Des de l'inici de la pandèmia s'han confirmat 180 casos de covid. Aquestes xifres representen el 4.50% de tota la població de l'ABS, dels quals 41 han estat confirmats durant aquest any 2021 i només portem 23 dies. 

Ens podem saltar les normes, anar a esmorzar amb els amics, tenir negocis oberts de portes endins quan haurien d'estar tancats, estar amb persones amb les que no convivim sense la mascareta, no fer l'aïllament que toca quan estem infectats, no declarar els contactes estrets, no fer el confinament de 10 dies en cas de ser un contacte estret. Al virus li és completament igual si diem la veritat o no, la veritat del virus és que si li donem l'oportunitat ens enganxarà. 

Pel virus la única barrera és que no ens traiem la mascareta per a res, fora d'espais en els que estiguem sols, o amb les persones amb qui convivim sempre. No hem entès perquè serveixen les bombolles i ens barregem amb diferents persones en diferents espais sense precaucions.
Fa molt que tenim restriccions i n'estem cansats; els professionals sanitaris també n'estem cansats, però estem més cansats de veure com cada dia es diagnostiquen nous casos, amb un munt de nous contactes. 

No repetirem quines son les mesures, tots les sabem. Podem saltar-nos-les, però la nostra decisió afecta la nostra salut, la de la nostra família i la dels nostres conciutadans.

Gràcies per cuidar-vos!!!


Diumenge, 24 de gener de 2021

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars