Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El CAP d'Artesa de Segre informa

El CAP d'Artesa de Segre informa

Publicat per ÀgilServis a 17 de nov. 2020 | 11/17/2020

 El CAP d'Artesa de Segre informa.


L'ABS d'Artesa de Segre informa.
Les dades arreu de Catalunya estan millorant. També ha estat així a l'ABS d'Artesa de Segre. Hem passat dels 23 casos actius que teníem el dia 5 de novembre a 6 casos a dia d'avui. Un alt percentatge d'aquest últims contagis es van produir en els nuclis familiars.

Per això recordem que quan parlem de fer un bon aïllament de la persona que ha resultat positiva, vol dir que aquesta no ha de tenir cap contacte ni tan sols amb les persones amb qui conviu. També ha de ser així en els casos de quarantenes per ser un contacte estret, ja que si continuem convivint amb la família i en algun moment comencem a tenir símptomes, o ens surt la PCR o el test ràpid positiu, podem haver infectat a tota la família.

Les normatives de confinaments i tancaments van i aniran canviant segons tinguem els números de contagis i de llits hospitalaris, però hem d'entendre que les mesures bàsiques s'han de mantenir sempre. No serveix de res tenir els bars i restaurants tancats, si anem als pocs que tenen obert per servir per emportar i ens reunim diferents grups a la porta i ens ho prenem allà mentre xerrem, sense mascaretes ni distàncies de seguretat.

Heu fet disminuir la corba de contagis, continuem les mesures per mantenir-la sense que augmenti: 
 MASCARETA, RENTAT DE MANS, DISTÀNCIA i VENTILACIÓ DELS ESPAIS.

Dilluns, 16 de novembre de 2020
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars