Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » 5 tipus de ciclistes de muntanya que haurien de desaparèixer.

5 tipus de ciclistes de muntanya que haurien de desaparèixer.

Publicat per ÀgilServis a 20 de set. 2020 | 9/20/2020

 5 tipus de ciclistes de muntanya que haurien de desaparèixer.

Enllaç noticia; Aquí

1 / Els retalladors 
Els ciclistes de muntanya retalladors són una de les plagues més noves que hi ha en l'actualitat en les sendes. Són els que per millorar els seus temps de baixada retallen en les corbes fent traçades noves per esgarrapar uns segons. Això ocasiona una falta de respecte pel sender original i una erosió considerable a el fer un pas camp a través, alhora que si aquest sender ha estat netejat pels locals podem afegir una falta de respecte als que van dissenyar el traçat amb corbes. Tenir el primer temps amb trampes no és cap honor.  
2 / Els pesseters de el tot gratis Aquests ciclistes de muntanya són els que pensen que no tenen per què pagar per un esdeveniment de MTB que s'organitza a la seva zona i després són els mateixos que es queixen que no es fan esdeveniments en la seva ciutat. Aquests tipus són els que planegen colar-se en les marxes sense dorsal i sense pagar o els que boicotegen un esdeveniment de la zona perquè és "només per treure diners", són els mateixos que van gratis sense pagar a una KDD i es queixen de l'organització o que els avituallaments d'aquesta eren escassos.

3 / Els fans de "La casa de Obstinacions" 
Aquests ciclistes no tenen escrúpols i semblen que estan en nòmina de l'propi Rick de el programa "La casa de Obstinacions", són els que van per les botigues locals de bicicletes regatejant preus en components o bicicletes, els mateixos que li diuen a l'botiguer que a la una altra botiga s'ho deixen mes barat i que s'ha de baixar més de preu.

4 / Els sectaris
Les sectes mai són bones i la comunitat biker hauria d'estar unida, però no és així en moltes ocasions. Fer-se membre d'una secta de determinada botiga de bicicletes, de determinat club ciclista o de determinat grup de ciclistes és molt comú en aquest món de pedals. Els sectaris estan tan encegats que només defensen al seu "grup" i són incapaços d'ajudar en un projecte en comú ciclista per la comunitat només pel fet que que aquesta idea no se li hagi ocorregut al seu "secta". La unió fa la força, estar barallats entre sectes ciclistes no.

5 / Els escombriaires
Aquests ciclistes de muntanya són mes comú del que pensem, són els que tiren els embolcalls de les barretes energètiques enmig de la muntanya per que van en carrera i es creuen ja tenir el dret per això, els que punxen i tiren la càmera vella entre la mala herba per no baixar-la, són els que deixen qualsevol tipus de residu en la naturalesa per no baixar-lo a una paperera, els que organitzen un esdeveniment de MTB i es tiren les cintes posades dies i dies després. La regla és simple, la muntanya ha de quedar més neta de quan vam arribar.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars