Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » La tecnologia facilita la captura de les venes dels pacients

La tecnologia facilita la captura de les venes dels pacients

Publicat per ÀgilServis a 16 de set. 2016 | 9/16/2016

La tecnologia facilita el treball de les infermeres 
en la captura de les venes dels pacients.

La llum infraroja emesa pel dispositiu facilita la vida dels pacients, les infermeres i els metges.
Alguna vegada ha hagut de prendre algun medicament per que la infermera no va poder trobar una vena i li va deixar un mal enorme acompanyat d'un morat? El visor de la vena és una tecnologia desenvolupada per l'empresa nord-americana Christie Medical Holdings, el que fa que aquesta àrdua tasca més senzilla.
Ens evita que rebem punxades innecessaris. El funcionament de la unitat es produeix a través de l'emissió de llum infraroja que, quan es col·loca sobre la pell del pacient, facilita la visualització de la vena , incloent fluid que passa a través d'ella.
A més d'identificar més fàcilment una vena, el dispositiu, segons els seus creadors, també és capaç de localitzar les millors venes per al procediment mèdic en qüestió , és capaç de "veure" les venes a una profunditat de fins a 10 mil·límetres.
Al Brasil, més de 150 hospitals utilitzen el Visor de Vena (veure el mapa aquí). A més de facilitar la vida de les infermeres i els pacients, el dispositiu evita els costos per a l'hospital (menys despeses d'un sol ús).
El visor de la vena també està disponible a la versió de flex. Aquest model té una imatge d'alta definició i la tecnologia DF2, i es pot utilitzar en qualsevol procediment vascular. Aquesta alternativa és ja comú en els serveis d'urgències (UCI) de certs hospitals, i també és útil per als hemofílics i altres persones que necessiten autoinfusão.
Per comprendre el funcionament, comproveu el vídeo (en anglès)
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars