Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Surt a la llum l'immens frau de Susana Díaz

Surt a la llum l'immens frau de Susana Díaz

Publicat per ÀgilServis a 3 d’ag. 2016 | 8/03/2016


Una funcionària destapa l'immens frau de Susana Díaz amb les ajudes de la UE
ESdiario
Els andalusos, parafrasejant Rubalcaba, es mereixen un govern que no els menteixi; i el d'ella els ha estat ocultant durant dos anys -amb eleccions pel mig- informació.
Una alta funcionària de la Junta d'Andalusia ha destapat un escàndol que Susana Díaz ha amagat a l'opinió pública andalusa durant dos anys, amb unes eleccions autonòmiques per mitjà: el Govern regional porta des 2014 sense rebre un sol euro del Fons Social Europeu perquè la Comissió Europea no es fia que vagi a acabar en butxaques inapropiats, donats els antecedents dels EROs i els cursos de formació.
La interventora adjunta a la Intervenció General de l'àrea de Control i Fons Europeus i Subvencions del Govern regional, María Teresa Arrieta Viñals , va comparèixer aquest dilluns davant la comissió d'investigació creada al Parlament d'Andalusia per desentranyar l'embolic dels cursos i ho va explicar, davant l'estupefacció dels diputats de tots els partits. De tots excepte dels del PSOE .

Arrieta Viñals va parlar obertament de "desconfiança" per part de la UE, encara que no va voler quantificar els diners perdut per la mala praxi de la Junta. La situació va arribar a ser tan greu que el juny de l'any passat el conseller d'Economia i Ocupació, José Sánchez Maldonado , va viatjar discretament a Brussel·les per convèncer les autoritats comunitàries que reprenguessin la injecció de fons a Andalusia. 
La pròpia interventora va estimar que en aquest 2016 es recuperarà la normalitat. Per a més inri, durant la seva compareixença el diputat socialista  Rodrigo Sánchez Haro va carregar contra el grup parlamentari del PP , a qui va acusar d ' "intolerables pressions" als compareixents en la comissió d'investigació per sonsacarles informació.
Aquesta suspensió de fons ocultada als andalusos és d'una gravetat extrema. I més tenint en compte que al desembre de 2014, amb ells ja congelats, Juan Manuel Moreno va viatjar a Brussel·les per entrevistar-se amb diverses personalitats de la UE i des d'allà va afirmar tenir "indicis per pensar que la gestió dels fons és caòtica i en alguns casos ni existeix gestió ".
Susana Díaz , lluny d'explicar la veritat, va seguir tapant la suspensió de fons i va acusar el líder del PP andalús amb tot cinisme: "Ha anat a Brussel·les a tacar la imatge d'Andalusia". 
Últimament els andalusos no guanyen per a disgustos. Fa només unes hores s'ha sabut que la jutge instructora del cas dels EROs,Maria Núñez Bolaños , s'ha deixat escapar a 12 empresaris amics delPSOE que van rebre ajudes il·legalment . Els delictes dels quals se'ls acusa han prescrit, donada la lentitud d'una instrucció que dura ja més de cinc anys. 
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars