Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » L’Escola Pia de Tàrrega guanya la World Robot Olympiad 2016

L’Escola Pia de Tàrrega guanya la World Robot Olympiad 2016

Publicat per ÀgilServis a 11 de jul. 2016 | 7/11/2016

L’Escola Pia de Tàrrega guanya el torneig territorial de la World Robot Olympiad 2016

Aquest és el segon torneig de robòtica educativa organitzat per Engijoc i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.
L’equip format per dos alumnes de cinquè i un de sisè de primària de l’Escola Pia de Tàrrega ha resultat vencedor de la categoria Elementary, que consisteix en construir un robot i programar-lo amb la missió de netejar l’escola, agafant els residus que hi ha al tauler i deixant-los a la zona indicada.

L’equip “PiaRobot” ha aconseguit la màxima puntuació possible a la seva categoria.  Aquest és el segon torneig de robòtica educativa organitzat per Engijoc i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. Aquesta victòria permetrà als alumnes vencedors participar a la final de la World Robot Olympiad de l’Estat Espanyol a Logroño el proper 10 de setembre.
World Robot Olympiad – LLEIDA 2016

Què és la WRO? 
La World Robot Olympiad és una competició de robòtica a escala mundial on els participants lluiten per assolir els reptes. Aquesta competició, organitzada per World Robot Olympiad Advisory Council, neix als països asiàtics l’any 2000 i amb els anys s’amplia a la resta del món. L’any 2013 s’inicia a Espanya promoguda per la fundació EducaBot. 


La qualitat d’aquesta competició de robòtica està en el foment de valors i capacitats, els participants treballen en equip i han de desenvolupar la seva creativitat, tenir iniciativa i resoldre problemes per realitzar el repte que se’ls proposa. 
Un dels valors afegits d’aquesta competició és que el robot es construeix el mateix dia de la competició i les regles de joc són anunciades amb antelació abans de la competició menys una, que es pot anunciar el mateix dia de la competició.

 L'equip 
Per participar s’ha de formar un equip reduït de mínim dos i màxim tres participants més un entrenador. Els equips poden estar formats per membres d’edats diferents i s’inclouran a la categoria del membre més gran. 
 L'entrenador 
L'entrenador és qui dóna suport als participants durant el procés de preparació de la competició però mai pot col·laborar ni comunicar-se amb l’equip durant el torneig. Ha de tenir 20 anys complerts el dia de la competició

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars