Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Els vuit trucs per desaparèixer de WhatsApp

Els vuit trucs per desaparèixer de WhatsApp

Publicat per ÀgilServis a 4 de maig 2016 | 5/04/2016

Els vuit trucs per desaparèixer de WhatsApp 
i no atabalar-vos pels missatges


La quantitat de missatges que rebem per Whatsapp al llarg de dia pot arribar a ser un problema a l'hora de gestionar-los. Moltes vegades ens agradaria desaparèixer i no estar a l'aplicació o almenys ser molestats el menys possible. Per aquest motiu el portal verne us recomana  els següents consells perquè l'estrès amb el mòbil sigui el menor possible:


1— Eliminar l'última hora que t'has connectat

Perquè ningú sàpiga a quina hora t'has connectat per darrera vegada et proposem la següent solució on pots triar qui pot veure-ho. A Àndroid i IOS heu d'anar a configuració>compte>privadesa>última connexió. Al menú podreu triar entre els contactes o ningú, però si tries el darrer tampoc podràs veure la connexió dels contactes.



2— Eliminar el doble tic
Novament des de privadesa pots modificar l'hora de la darrera connexió amb una casella denominada confirmar de lectura. Si la desactives, els teus contactes ja no podran veure el tic blau quan hagis llegit els seus contactes però tu tampoc ho rebràs quan ells ho facin.



3— Que la teva foto de perfil sigui visible per a tots els contactes
Perquè gent que no coneguis no pugui veure la teva foto de perfil, heu de seguir els següents passos: els meus contactes>;;; foto de perfil>;;; privadesa >;;; i escollir l'opció que volgueu.



4—Pausar l'aplicació
Si voleu rebre missatges però que als vostres contactes només els hi surti el tic d'enviat i no de rebut ho podeu fer sense desinstal·lar l'aplicació o apagar el mòbil. Per fer-ho a Android heu d'anar a configuració del telèfon, gestiona aplicacions, i buscar Whatsapp i força l'aturada. A l'iOs s'ha de polsar dues vegades al botó circular i apareixeran totes les aplicacions obertes en segon pla. A continuació haureu de seleccionar Whatsapp i desliçar el dit de baix a dalt.



5—Aplicacions per tornar-se invisible
Pels que vulguin xafardejar la darrera hora que us heu connectat i rebre els tics blaus hi ha una solució. Aquesta és emprar una altra aplicació, una de les que us proposem és Stealth App.



6— Respondre des de l'ordinador
Si heu de rebre un missatge important i no podeu estar pendent del mòbil podeu fer servir l'ordinador amb la pàgina web.whatsapp.com.



7—Les darreres aplicacions de Whatsapp s'han inspirat en els correus electrònics.
Una d'aquestes utilitats que han adquirit ha estat poder marcar els missatges com a no llegits. Tot i això heu d'anar amb compte perquè això no vol dir que als contactes no els hi aparegui el doble tic blau.Per fer-ho a Android heu de seleccionar com a no llegit i a iOS heu de lliscar el dit de dreta a esquerra per sobre la concersar ja lleguda i marca-ho com a no llegit.




8— Evitar que els arxius es descarreguin automàticament
Si soleu rebre moltes imatges a través d'amistats o diversos grups i voleu evitar que es descarreguin hi ha solució. A Android heu d'anar a configuració>xat i trucades>descàrrega automàtica>connectat a dades mòbils>desactivar la casella imatges. A iOS hi podeu accedir des de configuració>ús de dades i desactivar les caselles.
elMón.cat
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars