Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » FIRST LEGO League 2015

FIRST LEGO League 2015

Publicat per ÀgilServis a 5 de març 2015 | 3/05/2015

Gran final FLL! a 
Santa Cruz de Tenerife
Pitalegòrics
Benvolgut/da sr./sra.:

Som un grup dalumnes de 4t ESO de lINS Els Planells dArtesa de Segre i membres de lequip Pitalegorics, que esta prenent part en el campionat de robotica de la First Lego League (FLL).

Aquest es un torneig que desafia joves de 10 a 16 anys per a que afrontin un desafiament que consisteix en tres parts: programar un robot que ha de resoldre diverses proves, resoldre un problema concret creant una solucio innovadora (World Class) i tenir integrats els valors de la FLL (inclusio, descobriment, cooperticio, respecte i treball en equip) .

El passat 21 de febrer vam prendre part en la fase del concurs que es va celebrar a la Universitat de Lleida i vam esser premiats amb:

-      Primer premi en la Microfll Lleida
-      Premi GMV al comportament del robot
-      2n Premi al Guanyador

Aquest segon premi ens ha donat lacces a la fase nacional de dit campionat, que tindra lloc el dia 22 de març a Santa Cruz de Tenerife. Els 3 Premis al guanyador que satorguin en aquest torneig, donaran acces als tornejos internacionals: el World Festival (St. Louis, EUA) i lOpen European Championship.

Acceptar aquest nou repte que suposa representar les terres lleidatanes en la Gran Final FLL Espanya, ens comporta una dosis afegida dincansable treball i il·lusio que se suma al realitzat durant els darrers quatre mesos, així com una despesa economica important a que ens es difícil fer front.

Es per aquest motiu que hem iniciat un proces de recerca de possibles patrocinadors i col·laboradors que ens ajudin a fer realitat el nostre somni de representar Artesa de Segre i les comarques lleidatanes, poder demostrar les habilitats del nostre robot i exposar el projecte científic que hem elaborat.

Som coneixedors de les dificultats economiques en que es troba tot el teixit empresarial i, per aquest motiu, demanem col·laboracions economiques de qualsevol quantia. Entenem que qualsevol aportació i la suma de totes elles contribuiran a fer realitat aquest viatge.

Totes aquelles entitats i empreses col·laboradores rebran el nostre agraíment public per mitja de la premsa local i seran visibles a la Gran Final FLL Espanya de Santa Cruz de Tenerife.

Permeteu-nos agrair per endavant el vostre temps i atenc. Salutacions cordials,
Equip Pitalegòrics
INS Els Planells




COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars