Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Sortida Cultural a la vall d’Ariet

Sortida Cultural a la vall d’Ariet

Publicat per J.M.G a 27 d’ag. 2012 | 8/27/2012

Sortida Cultural a la vall d’Ariet

El passat Divendres dia 17 d’Agost ens endinsarem en un dels racons insòlits , la vall d’Ariet, un lloc pràcticament deshabitat, però que te el seu encant hi ha petjades de dinosaure, les restes del Castell d’Ariet i també l’església de Sant Bertomeu, malauradament coneguda, últimament pel robatori de la seva campana d’obús de la Guerra Civil. Totes aquestes coses ens les va explicar molt be en Ramon Canyelles, historiador i col·laborador de la nostra entitat.






Cloenda d’estiu

Visita Cultural a Alberola (Os de Balaguer)

El Dijous dia 23 d’Agost, va ser un mati molt complert, on es va barrejar l’historia, la pintura, escultura i petjades fòssils d’un Entelodon d’uns trenta quatre milions d’anys. Vàrem gaudir d’una petita conferencia a càrrec del professor de Matemàtiques de la UAB en Xavier Mora, autor del llibre que du per títol ( Un poble del comtat d’Urgell : Alberola ). Acte seguit en Victor Pedra pintor i escultor fincat a Alberola ens ensenyà les pintures de l’església de Sant Antoni de Pàdua i el seu taller de pintura i escultura. Ha fet varies exposicions a la Galeria d’art sala Dalmau de Barcelona. En fi, Alberola és un racó que val la pena visitar.
Després de dinar a Sant Josep del Moli, vàrem visionar un power point de totes les excursions d’estiu a càrrec d’en Josep Roqué i ens acomiadarem donant les gràcies a en Jaume Leon, empresari de turisme i organitzador de la visita.





Francesc Gessé
Terres del Marquesat
info@marquesat.org



COMPARTIR

About J.M.G

Entrades populars