Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Una aplicació converteix Don Quixot en interactiu

Una aplicació converteix Don Quixot en interactiu

Publicat per ÀgilServis a 19 de març 2013 | 3/19/2013


Una aplicació converteix Don Quixot en interactiu

Samsung Apps i Antena 3 llancen d'una aplicació sobre aquest clàssic de la literatura

PILAR ENÉRIZ / Barcelona ElPeriódico.cat
Una nova aplicació, nascuda de la col·laboració de Samsung Apps i Antena 3, permet gravar una narració personalitzada i forma part d'una sèrie inspirada en els clàssics de la literatura.
zoomL'aplicació de Don Quixot.
L'aplicació de Don Quixot.
Les aventures de Don Quixot arriben així a 'smartphones' i tauletes Android, a través d'aquesta aplicació, que compta amb narracions en anglès i espanyol realitzades per actors professionals i està acompanyada d'il·lustracions i música original sincronitzada amb l'ambient de cada escena. Es tracta d'una aplicació amb caràcter educatiuperquè els usuaris revisquin les històries dels seus protagonistes mitjançant endevinalles, jocs i sorpreses. D'aquesta manera, les cavalleresques històries de l'enginyós 'hidalgo' es fan interactives i s'adapten als nous suports digitals.
Una de les funcionalitats de l''app' és que l'usuari pot gravar la seva pròpia narració, així com interactuar amb els personatges i amb alguns elements de la novel·la. El desenvolupament ha estat possible gràcies a Touch of Classic, que s'encarrega de donar vida a la literatura clàssica i universal de manera interactiva. Per això, s'han dissenyat il·lustracions originals i música inèdita.
Segons afirma Miguel Ángel Ruiz, responsable de Continguts Digitals de Samsung Electronics, "és molt important per a nosaltres crear aplicacions com aquesta, que, inspirada en un dels grans clàssics de la literatura universal com el Quixot, puguin acostar als més petits part de la cultura universal d'una forma interactiva i divertida".
PROMOCIÓ
Aquesta aplicació estarà disponible a Samsung Apps per a 'smartphones' i 'tauletes' de manera gratuïta fins al 27 de març vinent.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars