Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Nou Blackberry Z10, a fons

Nou Blackberry Z10, a fons

Publicat per ÀgilServis a 10 de març 2013 | 3/10/2013


Nou Blackberry Z10, a fons

El primer dels terminals totalment tàctil, el Z10, que la companyia Blackberry ha presentat amb el nou sistema operatiu, ja està disponible en el mercat, de manera que hem tingut ocasió de sotmetre’l a proves de funcionament i resistència.
Inicialment la seva interfície sembla una mica complexa donada la necessitat d’utilitzar gestos que no són comuns en altres terminals, però en pocs minuts és possible acostumar-se a les necessitats d’una pantalla d’alta precisióque respon satisfactòriament.
El Z10 té una pantalla de 4,2 polzades i integra un processador de doble nucli que treballa a 1,5 GHz amb 2 GB de memòria de RAM i 16 GB d’emmagatzematge. Incorpora una nova interfície i funcions noves com Blackberry Hub i Blackberry Flow, basades en un sistema de gestos, que, aplicats a la pantalla tàctil, permeten controlar totes les funcions del telèfon.
Aquest smartphone amb el sistema operatiu BlackBerry 10 ha estat redissenyat, per oferir una nova experiència de mobile computing potent i única. Està disponible en colors blanc i negre.
Les dimensions de BlackBerry Z10 són de 130 x 65,6 x 9 mm i 137 grams de pes. Incorpora una pantalla amb resolució 1.280 x 728 píxels. Tot el frontal està recobert d’una capa de vidre Gorilla Glass que el fa resistent a cops i rascades.
Una de les principals novetats de l’smartphone respecte als models anteriors de la firma és l’absència de teclat. BlackBerry seguirà oferint en el mercat models amb teclat físic, però el model Z10 és el primer d’una sèrie amb teclat virtual.
Aporta una memòria de 16 GB que es pot ampliar per mitjà d’una ranura microSD fins a 32 GB. La memòria RAM és de 2 GB.
La càmera digital del BlackBerry Z10 és de 8 megapíxels amb possibilitat de gravar vídeo en HD a 1080p. La càmera davantera és de 2 megapíxels i pot fer gravació en Alta Definició en 720p.
La bateria té una capacitat de 1800 mAh, que suposa una autonomia de 10 hores en conversa i més de 400 hores d’espera.
El processador és un Qualcomm de doble nucli que funciona a una velocitat d’1,5 GHz i a una òptima velocitat.
El BlackBerry Z10 té connectivitat HSPA i LTE i connexió a xarxes sense fil Wi-fi N. Bluetooth segueix com a tecnologia integrada per a mans lliures i enviament i/o recepció d’arxius.
Respecte al nou sistema operatiu BlackBerry 10 proporciona als clients una experiència més ràpida i més intel·ligent.
Com a virtuts essencials del nou terminal es poden destacar:
. Peek i Flow amb el BlackBerry Hub. Un nou paradigma per a la informàtica on el que més els importa als clients està a només un gest
. Teclat que entén i s’adapta als usuaris, perquè puguin escriure amb més rapidesa i més precisió
. BBM (BlackBerry Messenger) que permet compartir qualsevol cosa amb els seus contactes de forma immediata
. La tecnologia BlackBerry Balance protegeix el que és important per als clients i per a les empreses on treballen
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars