Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Android regna a Espanya amb el 86,4% dels mòbils renovats

Android regna a Espanya amb el 86,4% dels mòbils renovats

Publicat per ÀgilServis a 1 de febr. 2013 | 2/01/2013


Android regna a Espanya amb el 86,4% dels mòbils renovats

Els canvis de telèfons van caure un 8% durant el 2012

JOSEP M. BERENGUERAS / Barcelona ElPeriódicao.cat
Durant tot el 2012 es van registrar a Espanya 15 milions de renovacions de terminals mòbils, que suposen un 8% menys que el 2011, tot i que els dos últims mesos es va frenar la caiguda registrada durant la resta de l'any. Entre les preferències dels usuaris, gairebé nou de cada 10 ho van tenir clar: Android va ser la seva elecció de 'smartphone'.
zoomUn Apple iPhone 4Ss i un Samsung Galaxy S III.
Un Apple iPhone 4Ss i un Samsung Galaxy S III. LEE JAE-WON | REUTERS
Així ho revela l'últim informe de la consultora Kantar Worldpanel, que destaca que dins del segment dels 'smartphones', que ja suposen un 45% del parc de terminals mòbils del nostre país, els espanyols van pagar 97 euros per renovar-lo l'últim trimestre, el doble dels 49 euros pagats de mitjana durant el primer trimestre del 2012, abans que s'acabessin lessubvencions generalitzades de terminals. Tot i així, encara un 44% dels usuaris no han pagat res pel seu nou 'smartphone' en aquest període, mentre que un 7% l'ha finançat i prop d'un 49% el va pagar al comptat. Entre els que van decidir finançar el seu nou telèfon intel·ligent, dos de cada tres corresponen a clients de Yoigo (72%), i a penes un 17% a Movistar
Pel que fa a sistemes operatius, Android arriba a una xifra rècord i es troba en el 86,4% dels'smartphones' renovats entre els mesos d'octubre i desembre (62,2% un any abans); l'iPhone 5permet a iOS guanyar dos punts de quota respecte al mes anterior i se situa en segona posició amb una quota del 6,4%. RIM (Blackberry) i Symbian (Nokia) comparteixen el tercer lloc amb un 2,5% i un 2,3% dels nous terminals, mentre que Windows es queda en l'1,9%.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars