Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El CAP d'Artesa de Segre informa. Dijous, 22 d'abril de 2021

El CAP d'Artesa de Segre informa. Dijous, 22 d'abril de 2021

Publicat per ÀgilServis a 22 d’abr. 2021 | 4/22/2021

El CAP d'Artesa de Segre informa.


Des de l'ABS d'Artesa de Segre informen 

Tot i que anem tenint casos nous de covid i que no acabem de millorar, no arribem ni de bon tros al pic de casos en una setmana de la última setmana de març. Avui a l'ABS d'Artesa de Segre tenim 6 casos actius.

És clar que comencem a veure l'efecte de tenir un 25.2% de població major de 16 anys vacunada amb 1 dosis i 12.7% amb 2 dosis. I que continuem vacunant. 

Pensar en la possibilitat de contagiar-nos ens fa més vulnerables i ens afecta en l'estat d'ànim, produint-nos ansietat. Veiem com el fet de vacunar-nos fa que ens sentim més protegits i pugui baixar l'ansietat. 

Ara, us demanem dues coses: 

  • No baixeu la guàrdia i mantingueu les mesures de prevenció encara que estigueu vacunats: fins que un percentatge molt alt de persones no estiguin vacunades, no tindrem immunitat de grup i el virus continuarà circulant.
  • Vacuneu-vos quan us toqui, encara que sigueu joves i no tingueu percepció de risc: la vacuna ens protegeix a cada una de les persones que se la posen, sobretot de tenir una covid greu i de les seves complicacions, però per sobre d'aquesta protecció individual hem de pensar en la protecció de tota la població. Quantes més persones estiguin vacunades, menys possibilitat tindrà el virus de circular, de infectar-nos i de tenir mutacions i crear noves variants.


Confieu en les vacunes i en els vostres professionals sanitaris. No feu cas de totes les històries falses que corren. I si teniu dubtes, us esperem per resoldre'ls.


Dijous, 22 d'abril de 2021

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars