Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » “Líneas torcidas” El Mudo kon Voz i Enric Kahn presenten el seu primer tema conjunt

“Líneas torcidas” El Mudo kon Voz i Enric Kahn presenten el seu primer tema conjunt

Publicat per ÀgilServis a 22 d’abr. 2021 | 4/22/2021

 El Mudo kon Voz i Enric Kahn presenten el seu primer tema conjunt: “Líneas torcidas”


La música i la poesia conflueixen en aquesta proposta creativa de la mà d’aquests dos joves talents.

 

El Mudo kon Voz és un jove cantautor de Pamplona amb una curta trajectòria musical que va començar l’any 2018 gràcies a l’associació Rodautors. L’estiu del 2020 va publicar el seu primer disc autogestionat i en l’actualitat ha estat seleccionat per format part del projecte BUC LAB de l’Ajuntament de Lleida per mitjà dels serveis dels bucs de la Bordeta.

 

Enric Kahn és un jove escriptor i poeta de 22 anys d’Artesa de Segre. L’any 2019 va publicar la seva primera obra de poesia Biografía de un poeta perdido i ara està acabant de polir la seva primera novel·la que veurà la llum a finals d’aquest mateix any. 

 

Junts ens presenten aquest mes d’abril Líneas torcidas, la seva primera proposta artística on música i poesia conflueixen a parts iguals.  La cançó parla sobre la nova realitat en la que ens veiem immersos i en la que forçosament hem de viure. Tal i com diuen uns versos d’aquesta, un error, ese soy yo, a vegades podem sentir-nos estranys dins d’aquest sistema, però de la imperfecció i de les errades també poden sortir obras de arte.

 

Amb un to crític cap a la situació actual però també amb molta introspecció personal es barregen la branca literària de l’Enric Kahn amb les harmonies a la guitarra i la veu de El Mudo kon Voz.

 

Líneas torcidas ens convida a la reflexió, a parar un moment i esdevenir crítics envers la societat, així com davant l’adversitat de cercar la llum interior que ens transporta a la capacitat per crear, generar noves sinèrgies i treure el millor de nosaltres.

 

Podreu trobar aquest tema i el seu corresponent videoclip a les diferents plataformes digitals (Youtube i Spotify, principalment) i a les seves xarxes socials (Instagram: @elmudokonvoz i @poemas_kahn).

 

La cançó ha estat produïda per Arnau Farràs, qui també ha participat amb el seu violoncel, i el videoclip ha estat enregistrat i editat per Álvaro Boldú, juntament amb algunes preses amb dron de Gerard Cuberes.

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars