Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Rajoy i Cospedal cobraven sobresous de Bárcenas, segons 'El País'

Rajoy i Cospedal cobraven sobresous de Bárcenas, segons 'El País'

Publicat per ÀgilServis a 31 de gen. 2013 | 1/31/2013


Rajoy i Cospedal cobraven sobresous de Bárcenas, segons 'El País'

El diari publica documents de l'extresorer del PP que recullen pagaments a la cúpula del partit

EL PERIÓDICO / Barcelona
Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal van cobrar sobresous en negre de mans de l'extresorer del PP Luis Bárcenas, segons afirma en la seva edició d'aquest dijous el diari 'El País', que sota el títol de 'Els papers secrets de Bárcenas', publica una sèrie de documents que formen part de la comptabilitat del partit conservador des del 1990 fins al 2009.
En aquests documents, que van estar en possessió tant de Bárcenas com del també tresorer Álvaro Lapuerta, se citen com a fonts d'ingressos del PP donacions d'empresaris i constructors --entre ells tres imputats en el 'cas Gürtel'--, i com a despeses, a part de les partides destinades al funcionament ordinari del partit, figuren entregues a membres de la cúpula del partit durant aquests anys sense especificar el concepte.
La comptabilitat de Bárcenas reflecteix entregues al president del Govern de 25.200 euros anuals durant 11 anys. La secretària general del PP també figura en els papers d'aquests pagaments periòdics, així com altres dirigents com els exministres Javier Arenas, Jaime Mayor Oreja o Francisco Álvarez-Cascos.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars