Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El rei treu el fusell en el musical 'La familia irreal'

El rei treu el fusell en el musical 'La familia irreal'

Publicat per ÀgilServis a 9 de nov. 2012 | 11/09/2012


El rei treu el fusell en el musical

 'La familia irreal'

Toni Albà, que hi interpreta el monarca, es precipita cap al públic empunyant l'arma en una escena hilarant

EL PERIÓDICO / Barcelona
Falten pocs dies per a l'estrena oficial de 'La familia irreal', un musical que farà parlar. Aquest dijous, en la sessió per als mitjans gràfics al Teatre Victòria, el rei treia el fusell i apuntava al públic en una hilarant escena que recorda les caceres del monarca espanyol. L'obra creada per la productora del programa 'Polònia' i dirigida per Joan Lluís Bozzo, director de Dagoll Dagom, treu suc al polèmic viatge del rei Joan Carles per caçar elefants a l'Àfrica. Toni Albà, en el seu rol estrella de cap de la família reial, ha fet riure més d'un amb l'esbojarrada escena.
zoomEl rei (Toni Albà) empunya el fusell en una escena del musical 'La familia irreal'.
El rei (Toni Albà) empunya el fusell en una escena del musical 'La familia irreal'. JULIO CARBÓ
Mentrestant, els seus companys de repartimentXavier Serrano (Marichalar), Mònica Pérez (Cristina), Anna Bertran (Elena) i Queco Novell (Felip) intentaven evitar el desastre i calmar els ànims del 'rei Albà'.    

ESTRENA DILLUNS

Dilluns s'estrenarà l'obra però els secrets d'aquesta paròdia, la primera que permetrà veure en escena tots els dobles reials del popular programa de TV-3, ja s'han revelat aquest dijous en la primera de les representacions prèvies del muntatge. I quedarà clar si, com anuncia la publicitat de l'espectacle, el muntatge és polèmic, irreverent, monàrquic, verdader o fals.
Toni Albà, que interpreta el rei d'Espanya des de fa 10 anys, té apamat el personatge. Segons la seva opinió res del que puguin fer serà més ofensiu del que fins ara s'ha vist a la televisió. "La realitat sempre supera la ficció. Nosaltres no fem res més que confirmar-ho", ha explicat en nombroses ocasions. 
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars