Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El principal sindicat policial diu que el Madrid Arena no tenia llicència ni pla d'emergències

El principal sindicat policial diu que el Madrid Arena no tenia llicència ni pla d'emergències

Publicat per ÀgilServis a 5 de nov. 2012 | 11/05/2012

El principal sindicat policial diu que el Madrid Arena no tenia llicència ni pla d'emergències

El secretari general del SUP acusa l'Ajuntament de Madrid i denuncia que el local on van morir quatre noies "incompleix la llei"

Barcelona 

El Secretari General del Sindicat Unificat de Policia (SUP), José Manuel Sánchez Fornet, ha dit a través del seu compte de Twitter que el Madrid Arena, el local on dijous passat es va celebrar la festa de Halloween en què van morir quatre noies, no té llicència d'obertura ni de funcionament, ni un pla d'emergències, d'evacuació o seguretat. "Aquest local incompleix la llei", diu Sánchez Fornet, i explica que això ja es va denunciar el 2006, "quan ja feia diversos anys que estava funcionant".
El secretari general del sindicat diu que el local "no reuneix els requeriments bàsics de seguretat" i que aquesta irregularitat és possible perquè es va dur a terme "en una etapa de corrupció".
Sánchez Fornet responsabilitza dels fets directament l'Ajuntament de Madrid i l'empresa organitzadora de la macrofesta, i assegura que es parlarà molt de la llei del sòl que eximeix dels permisos necessaris.
Les declaracions de Sánchez Fornet arriben després que el nombre de víctimes mortals per l'allau humana que es va viure al Madrid Arena s'hagi elevat a quatre amb la mort, ahir dissabte, d'una noia menor d'edat. Mentrestant, segueix ingressada a l'hospital en estat greu una altra noia, de 20 anys, que també es va veure aixafada per la riuada humana.
Fonts de Madrid Espais i Congressos –la societat pública municipal que gestiona el recinte– van explicar ahir a Efe que el Madrid Arena no necessita llicència de funcionament perquè es tracta d'un edifici englobat al Catàleg de Bens i Immobles del consistori madrileny. 
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars