Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Una cançó sobre Catalunya composta pel 'primo de Zumosol' triomfa a Twitter

Una cançó sobre Catalunya composta pel 'primo de Zumosol' triomfa a Twitter

Publicat per ÀgilServis a 24 d’oct. 2012 | 10/24/2012


Una cançó sobre Catalunya composta pel 'primo de Zumosol' triomfa a Twitter

EL PERIÓDICO / Barcelona
"La Catalunya 'freak' també existeix". Així es feia broma aquest dimarts a Twitter sobre un vídeo emès al matí a 'Els matins' de TV-3, on apareix un grup cantant 'Som Catalunya'. La cançó està composta per Sergio Medialdea, (el que un dia va ser 'primo de Zumosol') i part de la lletra és "som un país que no vol cap guerra", "mirem amb orgull la senyera, com una mare la portem al cor" o "Catalunya crida vull ser una nació".
Una cançó sobre Catalunya composta pel 'primo de Zumosol' triomfa a Twitter
Medialdea va compondre la peça l'any 2006, al principi "com un poema", però més endavant li va posar música. Medialdea explica en el programa que ha trigat sis anys a donar-la a conèixer perquè, en un inici, no va prosperar. No obstant, creu que aquest any, amb la massiva manifestació de la Diada, podia tenir molt de futur.
El cantant portava la cançó en qüestió "sonant a tota pastilla" al cotxe i a un taxista el "va entusiasmar", i va demanar que l'hi enviés. A partir d'aquí, Medialdea es va animar, i la va tornar a rellançar.

BROMA A LA XARXA

Els tuiters han difós la cançó i l'actuació en el programa i han fet broma amb la lletra, la posada en escena i l'estètica. Des de la ironia, han assegurat que semblava "un gag de 'Polònia' o d''APM" i apel·len a l'afer 'Bestiari' demanant que destitueixin la directora del programa. En definitiva, molts asseguren, que com a tot arreu, a Catalunya  també hi ha "caspa".
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars