Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Condemnen una dona de Zimbabwe per no donar al marit les parts més bones del pollastre que havia cuinat

Condemnen una dona de Zimbabwe per no donar al marit les parts més bones del pollastre que havia cuinat

Publicat per ÀgilServis a 17 d’oct. 2012 | 10/17/2012


Condemnen una dona de Zimbabwe per no donar al marit les parts més bones del pollastre que havia cuinat

Nomusa Sibanda es va cruspir el pit i una cuixa. Un tribunal local la culpa per no saber "com tractar el marit i repartir els àpats"
Un pollastre cru
Nomusa Sibanda, una dona de Zimbabwe de 24 anys, va servir al seu marit per sopar les ales, el pedrer i una cuixa del pollastre que acabava de cuinar, i per a ella es guardar el pit i l'altra cuixa. La jove ha estat condemnada per un tribunal local per ignorar els costums i no tractar prou bé el seu marit. La seva àvia també ha estat condemnada per no transmetre els valors correctes a la néta.
Els fets els explica el diari local 'The Sunday News' [la notícia al 'Daily Telegraph']. El marit, Jabulani Ncube, de 40 anys, va atacar la jove, enfurismat perquè s'havia cruspit la part més bona del rostit, i la dona es va haver de refugiar a casa una veïna. L'endemà la va obligar a comparèixer davant el tribunal del poble, que la va condemnar amb una multa d'una gallina per no saber "com tractar el seu marit i repartir els àpats". L'àvia també va haver de pagar amb un gall, que va ser sacrificat pel comitè del poble, acusada de negligència per no ensenyar els costums tradicionals a la seva néta.
El marit va acusar la seva parella de ser "inculte" i irrespectuosa" i li va advertir que demanaria el divorci si continuava sense donar-li les dues cuixes i el pit que, segons sembla, la tradició local diu que han de ser per a l'home de la casa. Nomusa Sibanda es va penedir i va preguntar al tribunal: "Fins quan he de continuar matant pollastres sense tastar la part de darrera?"
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars