Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Tot per un iPhone 5

Tot per un iPhone 5

Publicat per ÀgilServis a 28 de set. 2012 | 9/28/2012


Tot per un iPhone 5



El telèfon d'Apple es posa a la venda a Barcelona amb més de 100 persones fent cua tota la nit DANNY CAMINAL
JOSEP M. BERENGUERAS / Barcelona
El nou telèfon d'Apple, l'iPhone 5, s'ha posat aquest divendres a la venda a Espanya amb les ja clàssiques cues davant les Apple Store, que han obert a les vuit del matí per atendre els clients que han passat la nit fent cua per aconseguir l'anhelat dispositiu.
zoomD'esquerra a dreta, Roger Ribó, Kay Kuehne i Adolfo Herrero, els primers a comprar l'iPhone 5, davant l'Apple Store del passeig de Gràcia de Barcelona.
D'esquerra a dreta, Roger Ribó, Kay Kuehne i Adolfo Herrero, els primers a comprar l'iPhone 5, davant l'Apple Store del passeig de Gràcia de Barcelona. JOAN CORTADELLAS
"Ha estat increïble. Passar aquí la nit és una experiència molt bona perquè el telèfon val la pena", ha assegurat Kay Kuehne, el primer que ha comprat l'iPhone 5 a l'Apple Store de Barcelona. Aquest alemany establert a Barcelona és el responsable per a Espanya i Portugal d'una firma de lloguer d'habitacions i apartaments per a particulars, i va ocupar el primer lloc de la fila ahir a la una del migdia. "L'he pagat amb targeta. És molt bonic i molt més lleuger", ha afegit.
Poc abans hi havien arribat Adolfo Herrero i Roger Ribó, però al veure que no hi havia ningú van decidir anar a dinar. Quan van tornar, havien perdut el primer lloc. "No passa res, estem molt contents", assegura Herrero, estudiant de Comunicació. Amb tres iPhones a la bossa, diu que "Apple fa uns productes molt bons i val la pena passar la nit despert per ser els primers a tenir-los".

BEGUDES, CÀNTICS I APLAUDIMENTS

Els treballadors d'Apple han subministrat begudes al més d'un centenar de ciutadans que han passat la nit al passeig de Gràcia. Mitja hora abans que obrís el local, eren més de 300 els que s'esperaven per aconseguir l'anhelat iPhone 5.
Com ja és un clàssic, els empleats han animat des d'una hora abans que obrís el local amb càntics i aplaudiments, a més de fer un sonor compte enrere.
El telèfon s'ha posat a la venda al preu de 669 euros lliure (16 GB), mentre que el model de 32 GB costa 769 euros i el de 64 GB, 869.
El nou telèfon d'Apple, l' {iPhone} 5, s'ha posat aquest divendres a la venda a Espanya amb les ja clàssiques cues {frente a} les Apple {Store}, que han obert a les 8.00 hores per atendre als clients que han passat la nit fent cua per aconseguir l'anhelat dispositiu.
"Ha estat increïble. Passar aquí la nit és una experiència molt bona perquè el telèfon val la pena", ha assegurat {Kay} {Kuehne}, el primer a comprar l'{iPhone} 5 a l'Apple {Store} de Barcelona. Aquest alemany establert a Barcelona és el responsable per a Espanya i Portugal d'una firma de lloguer d'habitacions i apartaments per a particulars, i va ocupar el primer lloc de la fila ahir a les 13.00 hores. "{Lo} he pagat amb targeta. És molt {bonito} i molt més lleuger", ha afegit.
Poc abans van arribar Adolfo Herrero i Roger Ribó , però al veure que no havia ningú van decidir anar a menjar. A la volta, havien perdut el primer lloc. "No passa {nada}, estem molt contents", assegura Herrero, estudiant de Comunicació. Amb tres {iPhones} en la borsa, afirma que "Apple fa uns productes molt bons i val la pena passar la nit en {vela} per ser els primers a tenir-los".

BEGUDES, CÀNTICS I APLAUDIMENTS

Els treballadors d'Apple han {subministrado} begudes als més d'un centenar de ciutadans que han passat la nit al passeig de Gràcia. Mitja hora abans que obrís el local, eren més de 300 els que esperaven per aconseguir l'anhelat {iPhone} 5.
Com ja és un clàssic, els {empleados} han animat des d'una hora abans que obrís el local ambcàntics i aplaudiments, a més de realitzar una sonora {cuenta} enrere.
El telèfon s'ha posat a la venda al preu de 669 euros lliure (16 {GB}), mentre que el model de 32 {GB} costa 769 euros i el de 64 {GB}, 869.


COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars