Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Cinc granges de Lleida, als Premis Porc d’Or

Cinc granges de Lleida, als Premis Porc d’Or

Publicat per ÀgilServis a 4 d’oct. 2012 | 10/04/2012

Cinc granges de Lleida, als Premis Porc d’Or
Dijous 04, Octubre Bondia.cat


Cinc granges de Lleida opten a 10 dels premis de la 19a edició els prestigiosos premis Porc d’Or, organitzats per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Departament d’Agricultura, amb la col·laboració de Pfizer Salut Animal i l'Associació Nacional de porcicultura Científica (Anaporc).
Les firmes lleidatanes nominades són Granja Clop (Lleida), Germans Ramon (Agramunt), Granja Cassanyé (Almacelles), GlobalPorc (Alcarràs) i SAT La Vall (Soses). Són un total de 77 explotacions de porcí de nou comunitats autònomes que sumen 120 nominacions en el seu conjunt.
Els guanyadors es donaran a conèixer en la ja tradicional gala de lliurament dels premis Porc d’Or, que aquest any tindrà lloc per primera vegada a Madrid, concretament al Palau de Congressos, el proper dia 23 de novembre.
Catalunya,¡ que agrupa en aquesta ocasió ni més ni menys que el 44%de totes les nominacions, està al capdavant un any més del rànquing d’aspirants, amb un total de 31 granges nominades(25 en Barcelona, 5 a  Lleida, i una a Girona).
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars