Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

«cadastre» per 1.900 municipis el 2017

El Govern aprova un «cadastre»
 per 1.900 municipis el 2017

Els impostos pujaran en una quarta part dels ajuntaments espanyols l'any que . Al costat de l'increment fiscal a empreses, tabac i alcohol, el Govern va aprovar el passat dissabte els coeficients d'actualització dels valors cadastrals per 2.452 municipis. 

Si bé aquesta revisió l'aprova l'Executiu, la demanen prèviament els ajuntaments corresponents per aproximar les dades del cadastre als valors reals de mercat dels immobles. Segons l'any en què s'hagi fet l'anterior actualització, la revisió pot tornar en pujada o baixada.


En la major part dels casos pujarà. El «cadastràs» de 2017 es traduirà en un increment dels valors en 1.895 localitats de tot Espanya, el que derivarà en una pujada d'impostos com l'IBI o la plusvàlua municipal en aquests municipis.