Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Distintiu a Conill com cal

Distintiu a Conill com cal

Publicat per ÀgilServis a 17 de nov. 2019 | 11/17/2019

Conill com cal. Distintiu de productes agroalimentaris 
de la Noguera
Nom: Conill Com Cal


Població: l’explotació a Baldomar, i l’escorxador a maquila Caubet a Artesa de Segre
Plat preferit: rodó de conill amb bolets ceps
Lloc on menjar: a la meva casa, de bioconstrucció
Contacte: merobaldomar@gmail.com



A Conill Com Cal engreixem conills en l’explotació pròpia de Baldomar, amb pinsos de qualitat, d’origen vegetal, sense medicaments i lliures de productes transgènics. Amb aquesta producció certificada aconseguim un producte molt tendre i saborós, encara que sigui un conill de molt de pes.

A partir d’aquí, podem servir diferents parts, per exemple espatlles soles, i elaborem en qualsevol presentació: hamburgueses, arrebossats, pinxos, farcits, etc.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars