Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El CAP d'Artesa de Segre informa. Dimarts, 29 de març de 2021

El CAP d'Artesa de Segre informa. Dimarts, 29 de març de 2021

Publicat per ÀgilServis a 30 de març 2021 | 3/30/2021

El CAP d'Artesa de Segre informa.


Des de l'ABS d'Artesa de Segre informen 

Estem veien com els números de la pandèmia tornen a pujar de manera galopant. Tenim molts més casos, més persones ingressades i també més a les UCI
Avui a l'ABS d'Artesa de Segre tenim 12 casos actius, algun d'ells ingressat. 

S'obren serveis i mobilitat, això fa que s'augmenti la socialització i és el que el virus SARS-COV2 està esperant. El virus està circulant, a Lleida el 95% dels detectats són de la soca britànica, que ja ens venen advertint que és molt més fàcil de contagiar d'una persona a altra. 

Si no som molt escrupolosos en les mesures de prevenció (rentat de mans, portar la mascareta ben posada, mantenir 2 metres de distància i ventilació d'espais) el contagi està assegurat. 

Us demanem una vegada més que no organitzeu festes on hi hagi àpats, no sortim a fer esmorzars, dinars o sopars, si volem veure'ns anem a passejar en llocs on puguem mantenir la distància o fer-ho amb mascareta. 

Qualsevol contacte que mantinguem sense mascareta pot representar un risc important de contagiar-nos, d'emmalaltir i d'acabar ingressat, o de contagiar a les nostres famílies i als nostres conciutadans. 


La vacunació de la COVID19 és un bri d'esperança, però no va a la velocitat que voldríem i això fa que tampoc podem córrer més per deixar les mesures de seguretat. 

Ara la campanya de vacunació s'està desenvolupant en aquests punts: 

  • En els CAP s'ha prioritzat la vacunació de les persones grans dependents i els seus cuidadors, les persones que atenem en atenció domiciliària, i totes aquelles majors de 79 anys.  A mesura que disposem de més quantitat de vacunes s'afegiran els altres grups d'edat de més risc: 79 a 70 anys i 69 a 66 anys.   
  • En els punts de vacunació que s'ha organitzat a tot el territori (enllaç a veure els punts de vacunació) per a la vacunació de la població de 60 a 65 anys. 
  • Els pacients amb trasplantaments, diàlisis, tractament antineoplàsic o immunodepressor estan sent cridats pel centre hospitalari que és responsable del seu tractament. 

Tots estem cansats, tots tenim pressa per deixar les mesures i per vacunar-nos. 

Els professionals sanitaris som els primers que ho voldríem i no deixem de reclamar el que entenem que fora la millor opció pel desenvolupament de la vacunació (a vegades amb poc èxit), tot i ser conscients de que el nombre de vacunes que arriben no el podem canviar.  


Esperem que pugueu gaudir d'uns dies de festa, però sigueu prudents, que després no ho paguem car. 


Dilluns, 29 de març de 2021

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars