Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El CAP d'Artesa de Segre informa.

El CAP d'Artesa de Segre informa.

Publicat per ÀgilServis a 6 de nov. 2020 | 11/06/2020

 El CAP d'Artesa de Segre informa.

L'ABS d'Artesa de Segre informa:
Les dades actuals de l'ABS d'Artesa de Segre no estan bé. 

A dia d'avui tenim 23 casos actius de covid. Tots els casos estan controlats als seus domicilis.

No hi ha hagut cap cas a la residència geriàtrica, ni cap que hagi implicat tancament de classes ni a guarderia, ni a les escoles ni a l'institut. 

Tots aquests casos han generat un volum de persones que han estat contactes estrets (sense mascareta, menys de 2 metres i més de 15 minuts), molt excessiu, i que han de mantenir una quarantena mínima de 10 dies. Hem de insistir en la importància de ser contactes estrets, única i exclusivament, amb les persones amb qui convivim i evitar estar amb d'altres sense mascareta i a menys de 2 metres. Recordem aquestes normes als llocs de treball, també en les estances del cafè i de relax, a més de rentar-nos les mans molt sovint i sempre que toquem quelcom i canviem d'activitat. Controlar aquest virus és cosa de tots.

Els serveis sanitaris sols, no podem fer-ho. Ens podem anar desgastant sense aconseguir cap resultat, és com si fóssim al capdavall d'un riu rescatant persones que hi han caigut, però no hi ha cap control al naixement del riu i les persones s'hi van tirant o algú les hi empeny.

La feina que fem és per demès. Esperem en proper dies ningú es tiri al riu i sobretot no hi empenyem a ningú més. Esperem doncs que la corba disminueixi. Contenir el virus i reduir els contagis és cosa de tots. Sigues responsable. 
 Artesa de Segre, 5 de novembre de 2020
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars