Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » L'ABS d'Artesa de Segre ens informa de la situació actual

L'ABS d'Artesa de Segre ens informa de la situació actual

Publicat per ÀgilServis a 6 d’oct. 2020 | 10/06/2020

 IMPORTANT: informació sobre la situació actual. 


L'ABS d'Artesa de Segre  informa:
 Actualment, a l'ABS tenim dos casos positius i fins a aquest moment la guarderia, les escoles i l'institut estan a ple funcionament. També la residencia on, mantenint l'espai per si calgués aïllar a algun resident, ja s'ha pogut fer nous ingressos. 

 Al CAP, també. Després de fer uns dies de descans, estem tots els professionals treballant a dia d'avui, pel que ens proposem reprendre totes les activitats, sempre mantenint totes les mesures de seguretat a les consultes. 
 Per això, ens cal que NO vingueu sense cita prèvia, utilitzeu la econsulta, agafeu hora per internet o truqueu i expliqueu que necessiteu per tal de gestionar la visita, ja sigui telefònica o a la consulta, amb el professional que millor us ho pugui resoldre. 

 Veieu a les notícies que arriben que els números no són bons a tot arreu i que el nombre d'infectats canvien d'avui per demà. Per això, us continuem demanant paciència, solidaritat, empatia i continuar guardant les mesures que hem dit tantes vegades: mascareta - mans - distància. 

 Recordeu que aquestes mesures són d'especial importància quan parlem de persones de més edat i de grups d'especial sensibilitat. 
 Per tot això, hem de continuar mantenint les mesures de seguretat:
 - Fem un BON ÚS DE LES MASCARETES, portem-les ben posades tapant boca i nas. 
 - MANTINGUEM LES DISTÀNCIES DE SEGURETAT I EVITEM LES AGLOMERACIONS, separem-nos 2 metres entre uns i altres. 
 - RENTEM-NOS LES MANS SOVINT i evitem reunions de més de 6 persones on hi hagi contacte estret (sense mascareta, sense distància i més de 15 minuts). 

 Entre tots hem de fer el possible per mantenir reduïts els contagis. Moltes gràcies.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars