Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El CAP d'Artesa informa situació actual

El CAP d'Artesa informa situació actual

Publicat per ÀgilServis a 13 d’oct. 2020 | 10/13/2020

INFORME SOBRE LA SITUACIÓ ACTUAL

El CAP d’Artesa de Segre informa:

Des de l'inici, de la pandemia l'atenció primària (AP) ens hem adaptat a les necessitats, hem implementat noves activitats i noves tecnologies, tant sanitàries com de comunicació (@consulta, videoconsulta). 

Ara tot i que això no s'ha acabat, veiem com ens informen que estem en un moment molt preocupant en el que s'ha de reduir els contactes socials per controlar el creixement de nous positius, ens proposem recuperar la majoria de les activitats que portavem a terme, per tal de donar resposta a la ciutadania. 

Ho farem ara, que la situació a la nostra ABS és bona, estem amb 0 casos positius. Sense haver tingut cap cas ni en l'àmbit de l'ensenyament ni en la residencia. 

Aquesta activitat serà renovada amb tots els aprenentatges i les millores tecnològiques, fent-la compatible amb la lluita contra la COVID-19, la disponibilitat de professionals i les necessitats que vagin sorgint. 

Ens proposem doncs que l'equip d'atenció primària d'Artesa de Segre (metges, infermeres, administratives, treballadora social, odontòleg i llevadora) us atengui, cada professional  en la tasca per la que està format i preparat, de manera virtual, telefónica o presencial, segons sigui la necessitat i sempre que sigui possible (excepte en el cas de urgències vitals) havent sol·licitat cita prèvia, per tal d'evitar cues i esperes. 

També recuperant totes les activitats en el consultori de Vilanova de Meià. 

A partir del dia 15 s'inici la campanya de vacunació antigripal per lo qual ens desplaçarem a diferents espais per vacunar, us farem arribar la informació per a fer-ne difusió. 

La vacunació antigripal té un sentit encara més important aquest any, per diversos motius: 
• evitar confusions de símptomes (força coincidents amb els de la covid)
• evitar la saturació dels serveis sanitaris (tant a les consultes d'AP com als hospitals)
• evitar les coinfeccions en cas de covid (diversos estudis ens parlen de que els virus de la grip son els que més coinfectan amb la covid, propiciant més complicacions, allargament i gravetat de la malaltia).

Recordem:
Per fer front als propers mesos, hem de mantenir tots, les mesures de seguretat tantes vegades repetides: rentat de mans, mascareta i distància i ara que estarem més temps en llocs tancat, hem d'afegir-hi la ventilació de l'espai.


Artesa de Segre, 13 d’octubre de 2020

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars