Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » El CAP d'Artesa de Segre informa.

El CAP d'Artesa de Segre informa.

Publicat per ÀgilServis a 24 d’oct. 2020 | 10/24/2020

 IMPORTANT: informació sobre la situació actual a l'ABS d'Artesa de Segre.



L'ABS d'Artesa de Segre ens informa que:

Hem començat la tardor amb embranzida, passem  de tenir 0 casos com us deiem en l'últim comunicat a tenir-ne 10 actius a dia d'avui i a la espera de 20 resultats de proves PCR realitzades durant la setmana de contactes estrets de persones que han estat positives.

Us podem anunciar una millora: des de dimecres tenim test ràpids antigènics, validats i amb bons resultats per a fer el diagnòstic de les persones que fa menys de 5 dies que tenen símptomes. Ja n'hem fet 15, dels quals 4 han sortit positius. 
També us hem de dir de les dificultats que hi ha en la saturació d'alguns serveis, com el de laboratori, pel qual hem d'esperar 72h o més a per tenir resultats de PCR. 

En la mesura que puguem, continuarem mantenint l'activitat que us vam anunciar. 
Hem iniciat la campanya de vacunació, que ha de ser una part important de la feina d'infermeria dels propers dies, i de la que esperem i preveiem una bona resposta. 
Us animen a tots vosaltres i als vostres companys a vacunar-vos. 
Us ho recomanem com a persones essencials que sou en la feina que desenvolupeu, per a evitar el contagi personal i la propagació a d'altres donat que sou persones que per la vostra tasca teniu múltiples contactes, per evitar el contagi a les vostres famílies i també per evitar consultes i ingressos, a un sistema sanitari, que tenim força al límit de les possibilitats. 

Com cada vegada també recordem que hem de mantenir tots, les mesures de seguretat tantes vegades repetides: rentat de mans, mascareta i distància i ara que estarem més temps en llocs tancat, hem d'afegir-hi la ventilació de l'espai.  


Siguem responsables.
Artesa de Segre, 24 d'octubre de 2020

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars