Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » IMPORTANT! COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT D'ARTESA DE SEGRE

IMPORTANT! COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT D'ARTESA DE SEGRE

Publicat per ÀgilServis a 22 de març 2020 | 3/22/2020

Artesa de Segre
hace 3 horas

IMPORTANT! COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT D'ARTESA DE SEGRE

                                                                                                 imagen

COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT D'ARTESA DE SEGRE

Estimats veïns i veïnes del municipi,
els membres de la corporació municipal ens adrecem un cop més a vosaltres, però aquesta vegada per expressar la nostra preocupació. Sabem que no tothom està complint el confinament estricte que fa molts dies estem demanant. La consigna és prou senzilla: QUEDA’T A CASA.
Estem enormement preocupats davant algunes actituds que hem vist i que també ens han fet arribar: pares i mares passejant amb els seus fills i formant grups, joves que volten pel carrer sense mantenir la distància de seguretat, sense dur les proteccions recomanades i manifestant actituds burlesques en relació al COVID-19, persones que surten a caminar o a passejar per zones verdes del municipi, etc.  
No només ens preocupa l'enorme irresponsabilitat d’aquests actes, sinó la manca de solidaritat. Aquesta pandèmia tan sols la frenarem si som capaços de tallar la cadena de contagis. És molt important que no sortim si no és estrictament necessari, és a dir, per comprar productes d’alimentació o farmacèutics i que quan ho fem, ens protegim i protegim als altres.
Hem de prendre consciència que el que estem vivint és una situació totalment excepcional, que no hem viscut mai, que és nova per a tots, i que a més està comportant i comportarà una crisi sanitària, social i econòmica que molts de nosaltres no hem viscut mai.  
Hem d’entendre que el COVID-19 és letal, molt més que una grip normal, i que la seva capacitat de contagi i propagació és molt i molt ràpida.
Hem de comprendre, doncs, que les recomanacions que esteu rebent no són cap broma i que és bàsic que les complim. Hem de ser responsables i solidaris. Per nosaltres, però també per la resta de veïns i veïnes del municipi, i hem de sumar esforços comuns per afrontar la situació que ens ha tocat viure.
Per tots aquests motius, i davant la irresponsabilitat i manca de solidaritat d’alguns veïns i veïnes, i comprovant que no s’està complint els consells, recomanacions i restriccions que estem comunicant hem demanat als mossos d’esquadra que patrullin pel municipi i ens ajudin a fer complir aquestes ordres.
Creieu que aquesta situació tampoc és fàcil per a nosaltres i tingueu la certesa que totes les decisions que prenem com a consistori les prenem sempre pensant en el millor per totes i tots vosaltres. Us volem retrobar a tots quan s’aixequi el confinament. Necessitem sumar esforços i vèncer aquest virus per poder-nos abraçar de nou.
Són hores molt greus. Responsabilitat i solidaritat.
Si us plau, QUEDEU-VOS A CASA.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars