Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » CARTA ADREÇADA A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES DEL MUNICIPI

CARTA ADREÇADA A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES DEL MUNICIPI

Publicat per ÀgilServis a 21 de març 2020 | 3/21/2020

CARTA ADREÇADA A TOTS ELS VEÏNS I 

VEÏNES DEL MUNICIPI

imagen

COMUNICAT PER A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES DEL MUNICIPI
Aquests dies, i mentre duri el confinament, us farem extensiva tota la informació que ens arriba en relació a les mesures que es van prenent, actualitzant i aplicant, així com les restriccions en activitats, qualsevol canvi que afecti a la ciutadania i també consells i recomanacions. Per ara, les consignes són clares: queda't a casa, i aplica totes les mesures i restriccions que anem reiterant.
És molt important que tots prenguem consciència i responsabilitat en els nostres actes. Ens hem de cuidar, però també hem de cuidar els altres. I la manera de fer-ho és quedar-se a casa. Un cop més, demanem que si sabeu d'alguna persona de risc o en situació de vulnerabilitat que viu sola o pot necessitar algun suport, contacteu amb la Xarxa de voluntaris. D’altra banda, us deixem aquest enllaç on el departament de salut va actualitzant informació: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/
Volem que esteu informats en tot moment i que feu extensiu tot el que anem publicant a aquelles persones que creieu o sabeu que no reben aquests missatges. Nosaltres ho intentem difondre pels màxims canals, però degut al confinament no podem fer-ho arribar per mitjans habituals, que ens permetrien tenir la certesa que arribaria a totes i cadascuna de les cases del nostre municipi. Si us plau, sigueu solidaris.
Tots tenim al cap sortir al carrer, a la plaça, a passejar, retrobar-nos amb família, amics, veïns. Ben aviat, ens retrobarem a les places TOTS I TOTES i, junts i juntes, celebrarem la vida. Per ara, ens cal seguir ferms en el confinament.
Mentrestant, i sempre, estimeu-vos i cuideu-vos.
Us enyorem. QUEDA’T A CASA. TOT ANIRÀ BÉ.
Ajuntament d'Artesa de Segre.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars