Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » QUARANTA ANYS DE LA MATANÇA DEL PORC A ARTESA DE SEGRE

QUARANTA ANYS DE LA MATANÇA DEL PORC A ARTESA DE SEGRE

Publicat per ÀgilServis a 5 de març 2019 | 3/05/2019

QUARANTA ANYS DE LA MATANÇA 
DEL PORC A ARTESA DE SEGRE.
LogoDimarts de Carnaval festiu a Artesa de Segre, celebra la seva tradicional Matança del Porc. Ja des de primera hora del matí una trentena de voluntaris treballen perquè artesencs i artesenques puguin gaudir d’aquesta festa que enguany compleix 40 anys d’història.














 Fotos: Jordi Farré

Segons la tradició catòlica, la festa marca l’inici de la quaresma i per tant és l’últim dia què es pot menjar carn. Aquest dimarts a Artesa de Segre s’han matat 4 porcs dels que en sortiran prop de 700 quilos de llonganissa i botifarra negra.

L’èxit d’aquesta celebració i poder arribar als 40 anys de tradició recau en la implicació dels voluntaris.

Els veïns i veïnes del municipi es reuniran per berenar en aquest recinte de les sitges on és repartiran més de 1.200 racions de carn.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars