Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Transforma la teva taula en una pantalla tàctil

Transforma la teva taula en una pantalla tàctil

Publicat per ÀgilServis a 13 de maig 2016 | 5/13/2016

Transforma la teva taula en 
una pantalla tàctil 
Convertir qualsevol superfície en una pantalla tàctil sembla de ciència ficció, però cada vegada està més a prop gràcies a Lazertouch , el projector que promet transformar la teva paret o la teva taula en una pantalla tàctil completament funcional.
No és Minority Report , sinó IndieGoGo , el web decrowdfunding que dóna cabuda a innovadors projectes tecnològics en desenvolupament. Lazertouch és un d'ells, probablement un amb força possibilitats d'arribar al mercat pròximament.
Els desenvolupadors tenen moltes esperances posades en el seu dispositiu. Lazertouch projectarà un làser de forma paral·lela a la superfície, de manera que respondrà quan algun element sòlid el travessi. Així podràs projectar la pantalla del telèfon mòbil a la taula i interactuar amb el sistema des d'allà.
El projector serà totalment portàtil, amb suficient autonomia com per no haver de caminar carregant constantment. 13.600 mAh de bateria és una quantitat considerable. Segons indica la pàgina de Lazertouch a IndieGoGo, suportarà vídeo en 4K i 3D , encara que no facilita massa dades al respecte.
Es tracta d'un aparell completament compatible amb Android , de manera que no hi haurà problemes a l'hora de connectar el teu mòbil al projector per via sense fil, ja sigui Bluetooth o WiFi.
Aquest original projector per a mòbils Android també compta amb altaveus integrats. Podrà produir projeccions de fins a 200 polzades , més que suficient per gaudir de pel·lícules, sèries i contingut audiovisual en qualsevol superfície. Si a més, transforma aquestes en pantalles tàctils, molt millor.
El preu de transformar la teva taula en una pantalla tàctil amb Lazertouch és de 475 $ si ho fas ja, abans que comenci la seva producció. Si prefereixes esperar, et costarà bastant més car.
Ja ha estat exposat al públic en diverses fires tecnològiques. El seu funcionament ha sorprès i encantat a tots els que l'han provat


Més informació a: https://www.indiegogo.com/projects/lazertouch-mini-projector--2#/
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars