Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Sis símptomes 'ocults' d'una malaltia cardiovascular

Sis símptomes 'ocults' d'una malaltia cardiovascular

Publicat per ÀgilServis a 13 de febr. 2016 | 2/13/2016

Sis símptomes 'ocults' d'una
 malaltia cardiovascular
És evident que els diagnòstics els han de fer els metges, els professionals de la medicina. El cert, però és que el doctor John Erwin, cardiòleg i professor de la universitat de Texas, ha donat alguns consells al diari britànic The Daily Mail que adverteixen d'alguns símptomes de malalties cardiovasculars que podrien passar desapercebuts.


1. Disfunció erèctil: aquests problemes que es poden reiterar en alguns homes se solen vincular a aspectes mentals, però el cert és que sovint es tracta de disfuncions arterials que tenen afectacions al penis. En el cas de les dones, l'etapa de la menopausa, amb els canvis de pressió arterial, pot generar algun problema cardiovascular.
2. Roncs: també es tracta d'un d'aquests símptomes ocults. A banda de patir-los aquells que tenen apnees durant el son, també poden estar alertant-nos que sofrim una fibril·lació auricular, un ritme cardíac que altera la circulació.
3. Problemes de genives: Si sovint se us inflamen o us sagnen les genives, les conseqüències poden comportar la periodontitis, que en els casos més greus pot destruir la mandíbula. Les afectacions a nivell cardiovascular fan augmentar el risc d'infart.
4. Mal d'esquena i a les espatlles: la pressió sobre el pit no és l'únic símptoma d'un atac de cor. Si es fan mal els músculs del coll, l'esquena o les espatlles també podria estar relacionat amb aquesta dolència.
5. Inflor de peus i cames: el sedentarisme i la retenció de líquids poden causar aquesta sensació d'inflor, però un altre dels causants pot ser la insuficiència cardíaca, sobretot si es tracta d'una situació permanent i si va acompanyada de dificultats a l'hora de respirar.

6. L'ardor d'estómac: sentir cremors a nivell estomacal i sensació d'indigestió no és sempre un signe d'infart, però compte si el dolor es trasllada a la part superior de l'abdomen, perquè ens podria indicar alguna dolència cardíaca o, fins i tot, un infart.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars