Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Que li passa al teu cos quan menges formatges?

Que li passa al teu cos quan menges formatges?

Publicat per ÀgilServis a 11 de gen. 2015 | 1/11/2015

Que li passa al teu cos quan menges formatges?

El formatge està fet de llet de Vaca. Aquí et anem a enumerar una sèrie de raons per les quals veuràs que per molt desitjable que et resulti, aquestes menjant verí. 
Mira evitar-los en tot el possible.



 1.- La Llet redueix el ferro en els nens petits. És per això que el 1993, l'Acadèmia Nacional de Pediatria dels Estats Units públic un comunicat oficial expressant que en la seva opinió, cap nen hauria de beure llet animal abans dels 18 mesos d'edat. De la mateixa manera, contribueix a la manca d'àcids grassos essencials i vitamina E. 
 2.- La llet animal estimula al cos a produir mucositat. És per això que quan es pateix d'un refredat dels doctors recomanen no prendre llet. 
 3.- La llet animal és plena de bacteri. Per tant és un excel·lent mitjà per fer que els bacteris creixin en el cos. És per això que els nens que no prenen llet animal o productes lactis de procedència animal, no es posen malalts tan seguit, pateixen de menys càries i d'infeccions d'oïda. La pasteurització utilitzada per la indústria de la llet generalment dura 15 segons. No obstant això, perquè els bacteris dolentes de la llet es in-activin, cal que el procés duri almenys 15 minuts. 
 4.- L'Caseïna, és una proteïna present en la llet i és utilitzada per manufacturar cola, produeix en un gran nombre de nens, que els teixits tous s'inflin. Aquests teixits tous es troben normalment a la gola, cavitats nasals i sins paranasals. Quan aquests es troben inflamats, es presenten dificultats per respirar. 
 5.- El beure i consumir productes lactis està associat amb diverses malalties com, diabetis, esclerosi múltiple, del cor, de Chron, síndrome de l'intestí irritable i fins cataractes. 
 6.- La llet conté quantitats anormals d'antibiòtics ja que els grangers se'ls injecten a les vaques per evitar que aquestes cessin la producció de llet per malalties en les mamelles. Aquest tipus de malalties són comunes a les rajades productores de lactis. Aquestes quantitats anormals d'antibiòtics contribueix a que els bacteris es facin resistents a ells, fent que combatre sigui més difícil quan es tracta de malalties més serioses. 
 7.- La llet animal i productes derivats contenen quantitats excessives d'hormones femenines. El 80% de les vaques estan embarassades mentre són utilitzades per produir llet, la qual cosa naturalment eleva els nivells d'aquestes hormones. A més, els grangers injecten a les vaques amb hormones sintètiques per incrementar la producció de llet. Aquests alts nivells d'hormones femenines en la cadena d'aliments han estat vinculats amb problemes de salut en el món sencer. Són també associats amb una pubertat precoç. 
 8.- La llet conté grans quantitats de greix, la qual tapa les artèries fins i tot de les persones joves. 
 9.- El sucre a la llet (lactosa) és molt difícil de pair ja que quan una persona arriba a l'edat de dos anys, els intestins elaboren menys lactasa, un enzim necessària per absorbir i digerir la lactosa. Aquesta disminució en la producció de lactasa en els humans passa quan ja no és necessària la ingestió de llet materna per al creixement. Quan consumim llet o productes lactis animals, és molt probable que la lactosa es fermenti en els intestins causant problemes digestius com inflor, gasos i altres dificultats serioses.   10.- La llet animal conté una perfecta combinació de minerals designats per ajudar a madurar el sistema digestiu de les seves cries. Aquest sistema digestiu els permetrà digerir correctament els nutrients de la pastura i herbes. Les vaques tenen un estómac configurat per quatre càmeres i regurgiten, masteguen i empassen els seus aliments diverses vegades abans de digerir-los. Tenen un aparell digestiu molt diferent als humans i per tant tenen diferents necessitats. Quan consumim llet, estem ingerint els minerals i químics que les vaques necessiten en el seu sistema i com les nostres dietes són diferents, aquests químics i minerals pertorba la nostra digestió i afecta la absorbición dels nutrients presents en les nostres dietes. 
 11.- La llet ocupa un lloc alt en la llista de productes causants d'al·lèrgies i sensibilitat. S'ha demostrat que afecta el comportament, son, concentració i fins i tot enuresi. 
 12.- La llet per si sola o quan es combina amb gluten (present en els grans) s'associa amb l'autisme. Quan es sospita d'algú que pateix la Síndrome de Intestí Permeable, se li recomana una dieta lliure de lactis i gluten. 
 13.- Els nens discapacitats que pateixen de problemes neurològics com ara Autisme, Síndrome de Down, problemes d'aprenentatge i lesions cerebrals són especialment vulnerables als lactis. Certes proteïnes presents en la llet animal, com la caseïna i la del sèrum de llet aparentment irriten el sistema nerviós dels humans, provocant que aquests problemes neurològics s'agreugin en els nens. És per això que si no es pren llet o lactis, els programes de rehabilitació produeixen millors resultats, comparats amb els que si els prenen. 
 14.- Estudis han comprovat que el consum d'hormones, colesterol i el greix trobada en la llet animal fa que una persona sigui més probable a desenvolupar acne i arrugues a la pell. 
 15.- Persones de descendència Asiàtica, Africana, Hispana o del Sud d'Europa són especialment vulnerables als problemes associats amb el consum de llet. Això explica el perquè la majoria dels països del món no prenen llet. 
 16.- La llet és una de les substàncies que contenen més dioxines. Contrari al que es creia, les Dioxines en la llet i els formatges són deu vegades més propenses a produir càncer. Durant l'estiu de 1999 la indústria de la llet a Brussel·les turó per un mes a causa de que la llet contenia 100 vegades mes els nivells recomanats de dioxina. 
 17.- La llet conté sang animal.
 18.- La llet conté Pus. Les regles del departament de Salut i Serveis Humans dels Estats Units i l'Administració d'Aliments i Medicaments (FDA) estipulen que la llet és anormal i no s'ha d'ingerir si conté més de 200,000 cèl·lules blanques mortes per mil·lilitre. El 2001, es examino la llet produïda en 48 estats per determinar si complien amb les normes de la FDA. Cada estat resultar sobrepassar els límits permesos. Fins i tot el meu propi estat, Florida, va ser el pitjor. Va tenir un recompte de cèl·lules de 548,000. 
 19.- La llet és associada amb el càncer de pròstata en els homes. Els riscos augmenten un 30% si es consumeixen de dos a tres porcions al dia. Les dones que prenen productes lactis augmenten els riscos de contraure càncer d'ovari fins a un 66%. 
 20.- El consum de llet i els formatges s'associa amb l'Asma. Quan els humans consumeixen la proteïna Caseïna (utilitzada per crear la cola que adhereix les etiquetes a les ampolles de cervesa) produeixen histamina i després moc. Si els bronquis s'omplen d'aquesta substància es produeixen dificultats en respirar. 
 21.- Els nens que prenen molta llet i consumeixen molt formatge seguit no tenen Zinc. 
 22.- La llet és alta en colesterol, el qual produeix malalties del cor. 
 23 .- Les històries associades el calci i el consum de llet és majoritàriament un mite creat per la indústria de la llet, qui en el seu campanyes de publicitat diuen que la llet de vaca conté grans quantitats de calci. Estratègicament també diuen que necessitem calci. Aquestes dues afirmacions són certes, però, no diuen que el consumir llet ens proveeixi d'aquest calci, això és per que en realitat no succeeix així. El calci en la llet es combina amb altres minerals, que es troben en quantitats excessives en la llet animal, formant una molècula la majoria de les vegades molt gran per ser absorbida per l'intestí humà. En àrees del món on no es consumeix llet, les malalties associades amb la manca de calci són gairebé inexistents. L'osteoporosi i arterosclerosi són molt rares en cultures on el consum de llet és limitat. De fet, estudis recents suggereixen que la llet i el formatge en realitat puguin ser els causants de l'osteoporosi ja que les altes quantitats de proteïnes en els lactis provoquen que el calci es separi dels ossos. 
 24.- La regulació de la presència de Vitamina D a la llet, és molt mal regulada. Recentment, es va trobar que en 42 mostres només el 12% comptaven amb la quantitat promesa de vitamina D. també s'han estudiat 10 mostres de formules infantils. 7 d'elles contenien el doble de quantitat de vitamina D anunciada. Una fins i tot tenia 4 vegades més. La Vitamina D és tòxica en quantitats de sobredosi.  25.- El prendre llet podria contribuir a la fractura d'ossos. En un estudi de 78,000 dones fet durant un període de 12 anys, la llet no va reduir el risc de fractures. De fet, les dones que prenien llet tres vegades al dia van més fractures que les que poques vegades ho feien. 
 26.- Un altre factor important és el colesterol. El risc de malalties cardíaques i de circulació. 8 unces de llet equivalen a 14 peces de cansalada. És això el que desitja per a vostè o els seus fills? És la seva opció. Un got de llet equival a 35mg de colesterol. 4 peces de cansalada equivalen a 30 mg. 
 27.- Altres dels efectes associats amb el consum de llet animal inclouen diarrea i restrenyiment, especialment en els joves. 
 28.- El consum de llet animal pot també estar associat amb la Síndrome de Mort Sobtada Infantil i la malaltia d'Esclerosi lateral amiotròfica (malaltia de Lou Gehrig). 
 29.- La llet és un bon conductor de verí. Un estudi que reviso casos d'enverinament a Anglaterra i Gal·les entre 1992 i 1996, 20 d'aquests casos estaven associats amb el consum de llet i els seus derivats. 
 30.- La composició química de la llet de vaca és absolutament perfecta per nodrir a un vedell . Proveeix amb els nutrients exactes per fa que la vaca sigui nodrida perfectament i l'ajuda a desenvolupar el seu sistema digestiu i immune. La llet humana és igual de perfecta per als nadons. Si li donéssim llet humana a un vedell, patiria de mal nutrició i es emmalaltiria en molt poc temps. És clar aquesta que qualsevol pensaria que fer això és una cosa ridícul. No obstant això, és això molt més ridícul que el alimentar els nostres nens amb llet i derivats no humans?
Hi ha moltes altres alternatives a la llet animal. 
La llet de Soja, arròs i papa és excel·lent. En alguns països es pot trobar llet d'ametlla, coco i plàtan. En la majoria dels supermercats es pot trobar formatge de soja i de vegetals, iogurt de soja i fins gelat d'arròs. Per als nadons, hi ha marques de fórmules amb base de soja i són tan nutritives i saludables com les que contenen base de llet animal. I per últim aquesta la dieta lliure de llet. La majoria del món no pren llet i obtenen calci satisfactòriament d'altres aliments. Ametlles, amarant, fesol pinto i negre, bròquil, col, cigró, coliflor, col, flor dents de lleó, figues, avellanes, col verda, escaroles, porro, melassa, ocra, olives, cacauets, julivert, festucs, raïm panses, sèsam, fesol de soja, tofu, espinacs, llavors de gira-sol, créixens, són només alguns dels aliments que contenen quantitats considerables de calci que el nostre organisme pot absorbir i que podem gaudir.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars