Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Espectacle RecorDansa a Agramunt

Espectacle RecorDansa a Agramunt

Publicat per ÀgilServis a 18 de des. 2014 | 12/18/2014

Espectacle RecorDansa a Agramunt

diumenge, 4 / gener / 2015 de 12:30 a 13:45 
Casal Agramuntí pl. del Mercadal, 7 Agramunt

A partir del dilluns 22 de desembre, ja es podran recollir a l'oficina de Turisme les entrades per l'espectacle RecorDansa. A 0€ (gratuït). L'horari és 9:00-13:30 i 17:00-19:00 els dies feiners. Dissabte de 10:30-13:00. Els festius i, 24 i 31 de desembre, tancat. Recordeu que l'espectacle és a les 12:30, i té una duració d'uns 75 minuts. No dubteu en recollir aviat les vostre entrades. Nosaltres intentarem que passeu una bona estona.


ATENCIÓ!!! Tot i ser gratuït caldrà recollir les entrades amb anterioritat, per evitar problemes el dia de l'espectacle. Ben aviat us confirmarem quan i on, però segurament serà a l'oficina de Turisme. Seguirem informant!!!!

Arriba a Agramunt RecorDansa, l'espectacle conjunt entre Grup Sardanista Estol, Cobla Jovenívola d'Agramunt i Grup Escènic Agramuntí!!! Gràcies a la col.laboració de l'Ajuntament d'Agramunt, que hi ha posat tot l'interés possible, tothom qui vulgui podrà veure'l de forma gratuita. L'espectacle va ser estrenat a Mollerussa el 22 de novembre passat, durant la Nit de la Sardana, gràcies a la petició de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa. Creiem que el públic en va sortir molt satisfet, i les peticions de repetir-lo van ser nombroses. Com no podia ser d'altra manera, el primer lloc serà al nostre poble, a casa, on tenim la il.lusió que tingui almenys el mateix èxit. L'espectacle, de 75 minuts de duració, fa un repàs utilitzant música, dansa i teatre, als últims 300 anys de la nostra cultura. Tot guiat per un element especial, un bagul ple d'objectes. Més de 60 persones formem part d'aquest repte, en el que donarem el millor de nosaltres mateixos. Deixeu-vos emportar pels records, i veniu a RecorDansa!!!!!!
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars