Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Els embarassos de silicona fan furor al metro de Pequín

Els embarassos de silicona fan furor al metro de Pequín

Publicat per ÀgilServis a 1 de març 2013 | 3/01/2013


Els embarassos de silicona fan furor al metro de Pequín

Les botigues 'on line' venen les pròtesis amb què les dones aconsegueixen seient al transport públic

EFE / Pequín ElPeriódico.cat
Els ventres de silicona per fingir un embaràs, disponibles en moltes botigues 'on line' de la Xina, s'han convertit en un gran negoci al país asiàtic, on moltes dones els utilitzen per aconseguir que elscedeixin el seient als transports públics, entre altres avantatges.
zoomUn dels anuncis de les panxes de silicona de les botigues 'on line' de la Xina.
Un dels anuncis de les panxes de silicona de les botigues 'on line' de la Xina.
Segons explica el diari 'Nou Pequín', aquest producte, disponible per entre 300 i 700 iuans (entre 40 i 90 euros, aproximadament), es ven molt bé, promocionat a les pàgines web i fins i tot als mitjans com una forma d'aconseguir aquests "privilegis" de què disfruten les embarassades.

PER A DISFRESSES

"Ja no necessitarà fer cua i cada dia a l'autobús podrà tenir seient", es publicita, per exemple, en una de les pàgines promocionals d'aquests implants, en principi pensats per a disfresses o com a protectors de les embarassades reals però que han tingut més èxit amb un ús diferent dels pensats originalment.
Malgrat aquest èxit, l'existència d'aquestes panxes falses havia passat desapercebuda a la Xina fins aquesta setmana, quan una dona de Pequín, de cognom Zhang, va aparèixer a les notícies al ser descoberta in fraganti amb un d'aquests implants al metro de la capital xinesa.
Zhang, que viu als afores de Pequín, va adquirir aquest objecte per disfrutar de més comoditat en els seus llargs desplaçaments diaris en metro al seu lloc de treball, al centre de la capital.

TRUC A LA VISTA

Però segons sembla, la panxa es movia massa durant el trajecte i els passatgers es van adonar del truc, per a ridícul de la falsa embarassada.
Aquesta ha arribat fins i tot a interposar una denúncia per publicitat enganyosa, ja que el ventre de silicona no va aconseguir passar per bo com prometien els venedors, però les autoritats de Pequín no han acceptat a tràmit la demanda, ja que argumenten que "si s'utilitza per enganyar la gent, s'han d'assumir les responsabilitats".
A les webs xineses es pot trobar un gran varietat d'aquestes panxes, amb diferents mides equivalents a diferents mesos de gestació, i fins i tot ventres de silicona per simular que s'està encinta de bessons, trigèmins o quadrigèmins.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars