Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Manel presentaran el nou disc al Primavera Sound

Manel presentaran el nou disc al Primavera Sound

Publicat per ÀgilServis a 25 de gen. 2013 | 1/25/2013

Manel presentaran el nou disc al Primavera Sound
Nick Cave, My Bloody Valentine, The Postal Service i Animal Collective, principals noms internacionals del cartell

VilWeb
Els grups catalans tenen una presència més destacada al Primavera Sound 2013 que en edicions anteriors. El principal reclam serà la presentació del tercer disc dels Manel, del qual se'n sap ben poca cosa, més enllà que el grup es troba ara en el procés d'enregistrament. També hi actuaran Antònia Font, la Brigada, Fred i Son, l'Hereu Escampa, The Free Fall Band, Extraperlo, la Bien Querida, John Talabot i The Suicide of Western Culture.
Ahir es va presentar el cartell sencer del festival. Al nom que ja sabíem de Blur s'hi afegeixen els de Nick Cave, My Bloody Valentine, Animal Collective, The Posta Service, Wu Tang Clan, James Blake, The Vaccines i Dinosaur JR.
El Primavera Sound tornarà al Parc del Fòrum del 23 al 25 de maig en una tretzena edició que 'condensa en un cartell el millor del passat, el present i el futur de la música', en paraules dels organitzadors. El concert de presentació es farà també al parc del Fòrum en comptes del passeig Lluís Companys i serà de franc. Hi actuaran The Vaccines, Delorean, Guard, The Bots i Aliment. Pel que fa al concert de clausura, el festival busca un espai tancat per fer-lo, i l'accés serà lliure per als qui tinguin l'abonament. A més, el Primavera manté l'expansió per Barcelona amb concerts i activitats prèvies i paral·leles.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars