Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Dotcom es disculpa per les fallades del portal Mega

Dotcom es disculpa per les fallades del portal Mega

Publicat per ÀgilServis a 22 de gen. 2013 | 1/22/2013


Dotcom es disculpa per les fallades del portal Mega


La gran demanda d'usuaris ha col·lapsat la web, que espera operar amb normalitat en 48 hores
EFE / Sydney ElPeriódico.cat
L'informàtic alemany Kim Dotcom, requerit pels Estats Units per suposada pirateria informàtica, s'ha disculpat aquest dimarts per les fallades en el servei del seu nou portal d'emmagatzematge Mega, han informat mitjans locals.
zoomUn actor vestit de policia fa veure que deté Dotcom, durant la festa de diumenge per presentar el portal Mega, a Nova Zelanda.
Un actor vestit de policia fa veure que deté Dotcom, durant la festa de diumenge per presentar el portal Mega, a Nova Zelanda. NIGEL MARPLE | Reuters
Neix Mega, el substitut de Megaupload. ATLAS
Dotcom va inaugurar Mega diumenge passat a Nova Zelanda i va aconseguir en poques hores l'afiliació del voltant de mig milió usuaris, però la seva gran demanda ha provocat que el portal es col·lapsi en diverses ocasions.
L'informàtic alemany es va disculpar a través de Twitter per la "pobra qualitat del servei" de Mega, després d'assegurar que el seu equip està treballant sense parar perquè el portal "operi normalment en les pròximes 48 hores".
"No hi haurà llançament sofisticat per a Megabox", va dir fent broma en un altre tuit l'informàtic alemany, en al·lusió a la plataforma de música virtual que preveu llançar aquest any.

XIFRES IMPRESSIONANTS

L'informàtic alemany, que aquest dilluns va complir 39 anys, va dir que estava impressionat amb el nombre d'afiliats, però es va negar a donar xifres.
"No els diré quantes inscripcions hem tingut des del seu llançament perquè no s'ho creurien. Jo mateix no m'ho crec, així que no els ho diré", va agregar.

50 GB D'EMMAGATZEMATGE

Mega ofereix 50 GB d'emmagatzematge gratuït i la transferència d'arxius encriptats i tres serveis més d'emmagatzematge d'entre 400 GB a 8 Terabytes (TB), amb preus que van des dels 19,99 fins als 29,99 euros mensuals (26,63 a 39,95 dòlars).
El portal de Dotcom s'ha associat a diverses empreses internacionals per operar, però el grup contra la pirateria StopFileLockers, liderat per l'australià Robert King, ha iniciat una campanya contra aquelles companyies que s'encarreguen de revendre els serveis de pagaments de Mega.

CONGELACIÓ DELS PAGAMENTS

StopFileLockers pretén que es cancel·lin o congelin els pagaments per PayPal als revenedors dels serveis de Mega, que Dotcom assegura que és legal, ha informat avui el portal de notícies 'New Zealand Herald'.
En el llançament de Mega, que va coincidir el 20 de gener passat amb l'operatiu policial contra Dotcom i el seu portal Megaupload, l'alemany va organitzar un simulacre amb actors i efectes especials de la batuda que fa un any va realitzar l'FBI i la policia neozelandesa a la seva mansió d'Auckland per detenir-lo.
També van ser detinguts tres socis, i les autoritats van tancar Megaupload, van confiscar els seus béns i van congelar els seus comptes, a més de realitzar altres arrestos a Europa.

EN LLIBERTAT CONDICIONAL

Actualment Dotcom i els seus tres socis esperen en llibertat condicional a Nova Zelandal'inici del procés d'extradició sol·licitat pels Estats Units, ajornat per a l'agost vinent.
Els EUA acusen Megaupload d'haver causat més de 500 milions de dòlars en pèrdues a la indústria del cine i de la música al transgredir els drets d'autor i obtenir amb això uns beneficis de 175 milions de dòlars.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars