Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Zapatero troba casa entre la Moncloa i la Zarzuela

Zapatero troba casa entre la Moncloa i la Zarzuela

Publicat per ÀgilServis a 5 d’oct. 2012 | 10/05/2012


Zapatero troba casa entre la Moncloa i la Zarzuela

Zapatero troba casa entre la Moncloa i la ZarzuelaZapatero troba casa entre la Moncloa i la Zarzuela IDEALISTA
El president espanyol que va apostar per les reformes del pla E per treure Espanya de la crisi ha escollit un barri que no necessita cap retoc per viure-hi bé. Segons el portal immobiliari Idealista, el xalet que ha llogat està situat a Valdemarín -al districte madrileny de la Moncloa- i està valorat en 1,25 milions d'euros. La zona on és té un preu mitjà de lloguer d'uns 5.000 euros al mes.
Concretament l'immoble està ubicat en una urbanització que es diu Urbalia i, després de fer-hi algunes reformes, serà ocupada per l'exlíder socialista, la seva dona, Sonsoles, i les seves filles. A banda de ser entre la Moncloa i la Zarzuela, la residència està situada prop de l'hipòdrom i del Centre Nacional d'Intel·ligència. A més, forma part d'una urbanització de 18 xalets de luxe i té quatre plantes, ascensor, un pati japonès al menjador i una piscina al terrat. En total, 300 m edificats i 600 m de parcel·la.
Amb un disseny modern de murs estructurals de formigó a la vista, a més de grans finestrals de vidre, persianes elèctriques i un ampli sistema de seguretat, l'habitatge de Zapatero també té un gimnàs al soterrani i terrassa amb vistes a la part superior. Mentre que a la planta baixa hi ha la cuina, la sala, un lavabo i els porxos, la primera planta està dedicada a tres dormitoris i dos banys.
No és la primera casa que es coneix a Zapatero des que és expresident. L'última, que encara ocupa, li costa 2.500 euros al mes al barri de Somosaguas. Tot i això, ha preferit ser veí de Rajoy i del rei Joan Carles.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars